Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Son Yaz dizisinde bir sır ortaya çıkacak, herkes şaşıracak!

Son Yaz dizisinde bir sır ortaya çıkacak, herkes şaşıracak!

tarafından ker_def

Son Yaz dizisinin 15 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan 3. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağının detayları ortaya çıktı.

İlk iki bölümde çok iyi sonuçlar alan Son Yaz, yükselen bir izleyici ilgisine sahip. Dizinin 3. bölümde de reytinglerini artırması yönünde bir beklenti bulunuyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Akgün, Yağmur’un yardımıyla Sakız Adası’na kaçmaya çalışırken, denizin ortasında onları bir sürpriz beklemektedir. Selim, Akgün’ün Yağmur’la beraber plan yaparak onu tehlikeye attığını öğrenince; Akgün’ü, ailesinin yanından uzaklaştırmaya karar verir; İstanbul’a doğru yola çıkarlar.

İstanbul’da babasıyla karşı karşıya gelen Akgün onunla hesaplaşma şansı bulur. Selim ise Selçuk Taşkın’ın Akgün’ü kendisine emanet etmesinin altında yatan gerçek sebebi öğrenir.

Bu sırada; ailesinin boşanacağını öğrenen Altay, kendisinden hiç umulmadık bir davranış sergileyerek, Selim’in verdiği kararları sorgulamasına sebep olur.