Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinde Canan’dan sonra bir ayrılığı daha kimse kaldıramaz!

Son Yaz dizisinde Canan’dan sonra bir ayrılığı daha kimse kaldıramaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Son Yaz dizisi, ikinci sezona devam ediyor. Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşan dizinin en son 23. bölümü yayınlandı. Dizinin yeni bölümünün final sahnesi hayranları çok üzdü.

Halil Babür’ün başarıyla canlandırdığı Soner Sancaktar karakterini canlandırmakta olan genç oyuncu, ilk sezonda dikkat çeken isimlerden birisi oldu. 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle setlerde görünmeye başlayan Halil Babür, Karadayı dizisindeki Doğan performansı ile konuşuldu. Çukur dizisinde Veysel olarak da dikkat çeken oyuncu Son Yaz’daki Soner Sancaktar karakteri ile büyük popülerlik elde etti.

Son Yaz dizisinin ikinci sezon yolculuğunda Soner karakterinin yer alıp almayacağını izleyiciler merak ediyor. 23. bölüm final sahnesinde vurulan Soner ölecek mi? Halil Babür diziye veda mı edecek? Hayranlar bu soruları sokuyor.

Son Yaz dizisinde Canan'dan sonra bir ayrılığı daha kimse kaldıramaz! 7

Son Yaz dizisinin etkili karakterlerinden olan Soner’in devam etmesi bekleniyor. Bir ayrılık kulislere yansımadı. Zaten dizinin hayranları da bu karakteri çok benimsedi.

Dizinin hayraları sosyal medyada, “Bu hikayenin en fedakarı, en masumu, en sevgisizi ama bir o kadar da kalbi en geniş olanı Soner’dir” diye yorumlar yapıyor.

Soner karakterinin hikayeden ayrılmasını istemeyen izleyiciler sosyal medyadan senaristlere mesaj yolluyor. Canan karakterinden sonra Soner’in de Son Yaz’a veda etmesinin hikayeye olan ilgiyi azaltması beklenir. Bu yüzden de senaristlerin bu karakteri bitirmek gibi bir şey yapacağı düşünülmüyor.