Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinin yeni çifti çok popüler oldu!

Son Yaz dizisinin yeni çifti çok popüler oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinin ikinci sezonu Fox TV ekranında yayınlanıyor. 23. bölüm geride kaldı. Dizide Canan – Selim, Akgün – Yağmur çiftleri ilk sezonda bir hayli öne çıkmıştı. Canan karakteri öldü, Akgün ile Yağmur da ayrı düştü… Şimdi ise Son Yaz’ın en popüler çifti olarak Soner ile Naz gözüküyor.

Dizinin hikayesinde Soner ve Naz karakterlerinin olduğu sahneler izleyiciler tarafından çok beğeniliyor. Halil Babür ile Yasemin Yazıcı’nın canlandırdığı bu çift, sosyal medyada da çok konuşulan çiftler arasına girmeye aday oldu…

Soner ve Naz, dizinin 23. bölümünde evlendi. Nikah sahnesi izleyicileri çok memnun etti. Yağmur ve Akgün çifti zaten izleyicileri derinden etkilemişti. Hikayede bu ikili yeniden birleşme yolunda ilerliyor.

Ancak Soner ile Naz, dizinin içinde en popüler çift olma yolunda ilerliyor. Hayranlar iki oyuncunun başarılı performansını överken, çiftin duygu dolu anları da bir hayli etkiledi.

Dizide karakterlerin mutlu olduğu anlar artık sınırlı. Soner ve Naz en azından bu mutlu sahnelerin baş aktörü olma noktasında da dizinin hayranları tarafından çok destekleniyor.

Dizi hayranları Soner ile Naz’ın 3. bölüme yansıyan sahnesini de hiç unutamadıklarını belirtiyor. Soner’in sokakta işediği anlarda Naz onu görmüş ve bir hayli tepki göstermişti.

“İşeme sahnesinden evliliğe kadar geldiler” diye yorum bırakan Son Yaz hayranları, Soner ve Naz’ı birbirlerine çok yakıştırıyor.

Naz, ilk tanıştığında “serseri ve kıro” olarak tabir ettiği Soner ile evlenerek de dizi hayranlarının diline yerleşti.