Ana sayfa Dizi Haberleri Uzak Şehrin Masalı dizisine kardeş bir dizi geliyor!

Uzak Şehrin Masalı dizisine kardeş bir dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde 25 Film diziler konusunda atağa kalktı… Geçen sezon Kefaret isimli yapım ile Fox TV ekranında başarılı bir dönem geçiren yapımcı, yeni sezon için Uzak Şehrin Masalı dizisini hazırladı.

Pazar akşamları Fox TV’de yayınlanan dizi güçlü bir dram hikayesi ile geldi. Kars’ta çekimleri devam eden dizinin başrollerinde Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören yer alıyor… Hikayesi ile izleyicileri çok etkileyen dizi, 25 Film’in bu sezon hazırladığı tek dizi projesi değil.

Uzak Şehrin Masalı dizisine yakında bir kardeş dizi geliyor… 25 Film tarafından hazırlıkları sürdürülen yeni yapımın ismi Çirken olarak belirlendi… Star TV için hazırlanmakta olan dizinin senaryosunu çok ünlü bir isim yazıyor.

Kefaret dizisinde de senaryoyu yazan Mahinur Ergun, yeni dizinin de hikayesini üstüne aldı. Ünlü senarist, geçen sezon çok iyi bir hikaye kurgusu ortaya koymuş ve Kefaret hayranlarından büyük bir takdir toplamıştı.

Uzak Şehrin Masalı dizisine kardeş bir dizi geliyor! 7

Şimdi de Mahinur Ergun ismini Çirkin isimli dizinin senaryosunda görüyoruz. 25 Film’in iddialı olan yeni dizisinde genç bir kızın dönüşüm hikayesi izleyicilerle buluşacak.

1990’lı yıllardan bu yana senarist olarak birçok projeye imza atan Mahinur Ergun’un başarıları saymakla bitmez.

Şaşıfelek Çıkmazı dizisinden, Asmalı Konak’a ayrıca Haziran Gecesi dizisinden Hayat Şarkısı’na ve son olarak da Kefaret’e kadar birbirinden önemli hikayelerin senaristi oldu.