Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde izleyiciyi üzecek ayrılık iddiaları!

Son Yaz dizisinde izleyiciyi üzecek ayrılık iddiaları!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV dizisi Son Yaz, 4 Haziran Cuma akşamı izleyicilerle sezon finalinde buluşmaya hazırlanıyor. Bu sezon ekranların en sevilen dizilerinden biri olan Son Yaz, eylül ayında yeniden izleyiciyle buluşacak.

Dizi son derece başarılı giderken ayrılık haberleri izleyicilerin canını sıkacak gibi görünüyor. Zira dizinin çok önemli iki oyuncusunun yeni sezonda ekipte yer almayacağı belirtildi. TV100’ün belirttiğine göre diziden ayrılmaya karar veren iki isim Funda Eryiğit ve Olgun Toker.

Son Yaz dizisinde izleyiciyi üzecek ayrılık iddiaları! 8

Dizinin ana karakterlerinden biri olan Canan’ı canlandıran Funda Eryiğit, ilk bölümden bu yana Ali Atay’ın hayat verdiği Selim Kara’nın eşi olarak ekrana geliyor. Son derece güçlü bir kadın karakter olarak karşımıza çıkan Funda Eryiğit’in ayrılığı, eğer doğru çıkarsa dizide büyük bir boşluk yaratacak.

Son dönemin en başarılı oyuncularından Olgun Toker de diziye yeni dahil olmuştu. Akgün’ün ağabeyi Gökhan Şen’i canlandıran Olgun Toker, Çukur’dan ayrılıp Son Yaz dizisine dahil olmuştu.

Son Yaz dizisinde izleyiciyi üzecek ayrılık iddiaları! 9

Ayrılık kararlarları doğru mu yakında göreceğiz. Bu arada dizinin sezon finalinde izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor.

Canan ile Selim’in büyük itirafları dikkatleri çekiyor. İki aşık birbirlerini sevmekten vazgeçemiyor. Her anı doya doya Selim ile birlikte yaşamak istediğini söyleyen Canan, “Ben seni sevmekten vazgeçemiyorum, vazgeçmek de istemiyorum” diye itirafta bulundu.

Son Yaz dizisinde Canan ile Selim düğüne hazırlanıyor. Akgün, Selim’e hazırlanması için yardım ederken Yağmur da annesinin güzel bir gelin olması için çaba harcıyor.