Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinde son karar ile büyük değişim geliyor!

Son Yaz dizisinde son karar ile büyük değişim geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Son Yaz dizisi hayranlarını mest eden bir yapım… Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü hikayesi var…

Kurgusu, anlatım dili ve oyunculuk performansları noktasında bu sezonun en başarılı projelerinden birisi olan Son Yaz, Cuma gibi müthiş dizi yarışının yaşandığı bir ortamda ayakta kalabilen yapımlardan oldu. Dizinin güçlü bir izleyici kitlesi var. Müziklerinden, hikayenin detaylarına kadar sahiplenen ve sadık bir izleyici bu…

Son Yaz dizisinin 22. bölüm itibari ile sezon finali yapması ve gelecek sezonda da devam etmesi şimdilik planlamalar arasında. Ancak dizide bir başka önemli karar daha alındı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre dizi İstanbul’a taşınacak. Uzun süredir Çeşme’de çekimlerde olan ve bir ara İzmir merkeze de inen ekip, artık İstanbul yolculuğuna hazırlanıyor.

Reytinglerin düşmemesi şartıyla dizinin devamı konusunda bir sorun gözükmüyor… Hikayenin İstanbul’a taşınması gündeme geldi. Alınan karar sonucunda ekip Çeşme’den ayrılacak. Ekibin İstanbul’a ne zaman geleceği ise henüz belli değil.