Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinden sonra bomba gibi bir uyarlama daha geliyor!

Sadakatsiz dizisinden sonra bomba gibi bir uyarlama daha geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi uyarlamalarını Türkiye çok iyi başarıyor. Özellikle bu konuda Medyapım ustalık sergiliyor. MF Yapım projeleri de dikkat çekmeye başladı.. Sadakatsiz dizisinin ardından bir BBC yapımı daha Türk kanallarına uyarlama olarak gelecek…

Televizyon kanalları 2021-2022 sezonu dizi hazırlıklarına şimdiden başladı. Fox TV’nin yine birçok dizi projesi ile sezona giriş yapması kimseyi şaşırtmayacaktır. Zira kanalın elinde hazırda Savaşçı dizisi gibi 4 sezonda çok başarılı olmuş bir yapım var. 4 bölüm hazır ama yayınlayacak gün yok..

MF Yapım tarafından uyarlanacak BBC One yapımı olan The Split, iyi bilinen bir dizi… Boşanma ismi ile yapılma ihtimali var. Fox TV böyle iddialı bir diziyi hemen bünyesine kattı bile… Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, kendisine gelen duyumu köşesinde paylaştı.

Koloğlu’nun aldığı duyumlara göre dizinin tam adı belli değil ama “Boşanma” olma ihtimali var. Koloğlu, şöyle yazdı: “Hukuk drama dizisi. Boşanma hukuku alanında çalışan Defeo Ailesi’nin, kendi iç çelişkileri ve müşterileriyle olan ilişkileri üzerine kurulu kısaca.”

Dizinin ön hazırlıkları yapılıyor. Henüz bir detay belli değil. Ancak Haziran veya Temmuz aylarında çekimlerin başlaması ve Eylül ile başlayacak 2021-2022 sezonunda da yayınlanması planlanıyor.

Merak uyandıracak olan yeni uyarlama dizinin modern evlilik ile boşanmaların mirası üzerine kurgulanacak bir yapım olması beklentisi var.