Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca yeni dizi iddiası hakkında hem sitem etti hem de son durumu anlattı

Oktay Kaynarca yeni dizi iddiası hakkında hem sitem etti hem de son durumu anlattı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, 10. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin tanıtım toplantısına katıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizinin başarılı geçen 6 sezonunun ardından ünlü yaşanan kriz nedeniyle proje sona erdi. Hızır Çakırbeyli karakteri ile fenomen olan Oktay Kaynarca’nın bir işi daha bitmiş oldu.

Ancak oyuncu hakkında atv ile görüşme halinde olduğu ve yeni bir dizide yer almak konusunda da anlaştığı yönünde iddialar ortaya atıldı. Oktay Kaynarca, kendisinden duyulmadığı sürece hiçbir şeye hayranlarının inanmamasını istedi.

Bu tür iddiaların sosyal medyadaki yanlış bilgiler olduğunu belirten oyuncu, “Sabah kalkıp birisi haber üretiyor. Özellikle sitesinin dikkat çekilmesi doğrultusunda, tıklanması doğrultusunda. Benim bile gülerek okuduğum şeyler var. Bu uydurulan haberlerin bazıları mantık yürütülerek yapılıyor, bazıları mantık yürütülmeden yapılıyor” diye konuştu.

Oktay Kaynarca’nın atv için yeni bir dizi yapacağına yönelik iddianın bilgiden kaynaklamadığını, mantık yürütülerek yapıldığı değerlendirmesinde bulundu.

Oyuncu, kendisine gelen teklifler olduğu konusunda da doğrulayarak şunları anlattı: “Hayat durmuyor. Proje değerlendiriyoruz. Mümkün olduğunca projeler üretmeye çalışıyoruz. Çünkü bizim işimiz budur. Biz proje üretmek üzere koşullanmış insanlarız. Masalarımızın üstünde mutlaka 10 tane, 20 tane proje durur. Onları sıralarız. Hayatımızın içinde ne zaman yapacağımız konusunda sıralamaya koyarız. Bu süreç de öyle bir süreç. En iyisini, en güzelini, en değerlisini, yaptığımızdan daha iyisini yapma çabası içindeyiz. Öyle de olacak zaten.”