Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisine başlayan Alperen Duymaz’ın imajı değişti!

Son Yaz dizisine başlayan Alperen Duymaz’ın imajı değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yakında Fox TV ekranında başlayacak olan Sol Yanım dizisinin başrolünde yer alan isimlerden birisi de Alperen Duymaz. En son Zemheri dizisinde izlediğimiz oyuncu, yapımın kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşamıştı.

Yeni sezonda bu sefer Son Yaz isimli diziyle anlaşan Duymaz, İzmir’de devam eden dizi için imaj değişikliğine de gitti. Çeşme’den bir pozunu yayınlayan oyuncu, hayranlarından binlerce beğeni topladı.

Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan, Şebnem Dönmez, Emre Karayel gibi isimlerle birlikte aynı sette yer alan Duymaz, Akgün isimli karaktere hayat verecek.

Hafsanur Sancaktutan ile partner olan Alperen Duymaz’ın yeni rol arkadaşı ile uyumu da merak konusu oldu. Takipçileri, “Hayırlı olsun, dört gözle yeni rolünü bekliyoruz” diye yorumlarda bulunarak, sosyal medyada Son Yaz’a olan ilgilerini ortaya koyuyor.

Sosyal medyada 2 milyon takipçiye ulaşan Duymaz, her geçen gün hayran sayısını da artırıyor. Oyuncunun aşağıdaki son haline ise 200 bin beğeni yapıldı.

selam Çeşme ???? : ❤️

Son Yaz dizisine başlayan Alperen Duymaz'ın imajı değişti! 7