Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisini anlatmak için en çok yakışan söz!

Son Yaz dizisini anlatmak için en çok yakışan söz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Son Yaz dizisi dikkat çeken bir yapım oldu. Hikayesi ile çok iyi bir izlenim bırakan dizi, gerçekçiliği noktasında da izleyenleri tatmin etti. Alperen Duymaz, Ali Atay ikilisi harika bir performansa imza atıyor ve Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan da hikayedeki rollerini başarıyla canlandırıyor.

İzmir’in Çeşme ilçesinde çekimleri yapılan Son Yaz dizisini anlatırken söylenebilecek birçok söz var. Ancak Türk dizilerinde genelde kötülerin ve mafyanın kazandığı izlenimi yaygın bir durum. Son Yaz dizisinde ise bunun tam tersi yaşanıyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’na göre Son Yaz, “Mafyayı adam eden dizi” olarak ekrana damgasını vurmuş durumda. Aslında bu söz diziyi anlatmaya en uygun cümle oldu.

Koloğlu, değerlendirme yazısında şöyle diyor: “Ev ahalisinin bu yorumu pek bir dikkatimi çekti; “Yazlık sitenin kadınları iki serseri genci adam etmiş.”

‘Son Yaz’ dizisinin özeti. Yağmur (Hafsanur Sancaktutan) Akgün’ü (Alperen Duymaz), Naz da (Yasemin Yazıcı) Soner’i (Halil Babür) mum gibi yapmışlar. Eser gürler gençler, kadınların yanında pek bir munis..”