Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’da şok eden gerçek! Sırlar yavaş yavaş ortaya çıkıyor!

Camdaki Kız’da şok eden gerçek! Sırlar yavaş yavaş ortaya çıkıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezonun en iddialı dizilerinden Camdaki Kız, her bölümünde izleyiciyi yerinde zıplatmayı başarıyor. Dün akşam yayınlanan 7. bölümde öyle büyük gerçekler ortaya çıktı ki izleyicilerin ağzı resmen açık kaldı.

Her bölümünde geçmişe dair sırların ortaya çıktığı ve her sırla izleyicinin şok olduğu dizide olaylar şöyle gelişti:

Kızı Nalan’ı Sedat’la öpüşürken yakalayan Feride’nin hışmı büyük olur. Kızını banyoya kapatarak döven, zihnini ve içini temizlemesi için tuhaf bir karışım içeren Feride’nin geçmişe dair travması nihayet ortaya çıkar.

Gece yatmadan önce ölen kızı Sema’nın hayalini gören Feride, geçmişe döner ve yaşadığı acı olayları bir bir hatırlar. Feride geçmişte aslında son derece modern ve sevecen bir annedir. Bir gün henüz çok genç olan kızı aniden rahatsızlanır ve acilen hastaneye kaldırılır. Hastanede Sema’ya acil müdahalede bulunan doktorlar kızı ameliyata alır. Ve ameliyata girmeden önce Feride ve kocası kızlarının hamile olduğunu öğrenir.

Hamile olan Sema’nın doğumu erken başlamıştır. Acilen gerçekleştirilen ameliyatta bebek sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirken Sema ise hayatını kaybeder. Feride ve kocası şok üstüne şok yaşar.

 

blank

Doğan bebek Nalan’dır. Yani Nalan aslında Feride’nın kızı değil, torunudur. Nalan’ın babasının kim olduğu, bir tecavüz sonucu mu dünyaya geldiği henüz soru işareti. Ancak muhtemelen önümüzdeki günlerde bunların yanıtlarını da öğreneceğiz.

Bu olaydan sonra dünyası kararan ve bambaşka bir insana dönüşen Feride, artık torunu Nalan’ın namusunu korumak ve dünyanın tüm tehlikelerinden uzak tutmak üzere and içmiş acımasız bir kadına dönüşmüştür.

Tüm gerçeklerin ortaya çıktığı sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.