Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinin oyuncusu, Yasak Elma dizisine geliyor! Üstelik çok dikkat çekici bir rolde!

Son Yaz dizisinin oyuncusu, Yasak Elma dizisine geliyor! Üstelik çok dikkat çekici bir rolde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının reyting birincisi Yasak Elma dizisi, entrikası bol hikayesi ve komedisi bol olaylarıyla izleyicinin çok sevdiği bir yapım. ‘Bu kadar da olmaz!’ dedirterek her hafta izleyenleri hem şaşırtan hem de kahkahaya boğan hikayesiyle birlikte oyuncuların performanslarıyla büyük beğeni topluyor dizi.

İlk günden beri dizinin başrolünde yer alan Eda Ece ve Şevval Sam ile birlikte diziye 4. sezonda katılan Berk Oktay ile 5. sezonda gelen Biran Damla Yılmaz ile Murat Aygen, başarılı bir oyunculuk sergilemekte. Dizideki tüm hikaye bu isimlerin oynadığı karakterler üzerinden dönmekte. Şevval Sam’ın oynadığı Ender ve Eda Ece’nin hayat verdiği Yıldız, dizinin en sevilen karakterleri.

Bu hafta 133. bölümüyle ekrana gelen dizi, Pazartesi akşamının gün birincisi oldu. Tüm kişiler ve AB kategorilerinde ilk sıraya yerleşen Yasak Elma dizisinde heyecanı doruğa çıkarmak için hikayeler sürekli değişiyor. Aynı zamanda oyuncular da değişmekte. Ayrılan pek çok oyuncunun yerine yepyeni karakterler gelmeye devam ediyor.

Son gelen bir haber ise diziyi izleyenleri hayli sevindirdi! Zira Biran Damla Yılmaz’ın oynadığı Kumru’nun annesi geliyor! Murat Aygen’in hayat verdiği Doğan’ın eski eşi Handan Kılıç, dizinin yeni karakteri.

Handan Kılıç’ı oynayacak isim de kısa bir süre önce belli oldu! Ekranlara en son ‘Son Yaz’ dizisi ile gelen Şebnem Dönmez, Yasak Elma dizisine geliyor! Üstelik Handan Kılıç karakteri ile ortalığı fena halde karıştıracağı da tahmin ediliyor!
Son Yaz dizisinin oyuncusu, Yasak Elma dizisine geliyor! Üstelik çok dikkat çekici bir rolde! 7

Med Yapım’ın sosyal medya hesabından da Şebnem Dönmez’in gelişinin müjdesi verildi. Handan Kılıç ismi ise izleyicide bir başka anıyı hatırlattı! Talat Bulut’un hayat verdiği Halit’in en büyük düşmanı Nadir Kılıç ile Handan Kılıç arasında nasıl bir bağ var merak konusu! Tamamen tesadüf olma ihtimalinin yanı sıra Handan’ın, Nadir’in kız kardeşi olduğu tahminleri yapılıyor izleyici tarafından…

Bakalım diziye yeni katılan Handan Kılıç, Ender ve Yıldız karakterlerinin hayatına neler getirecek? İzleyip göreceğiz…

..