Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz, fragmanları ile çok etkiledi; bir de kamera arkasını görün!

Son Yaz, fragmanları ile çok etkiledi; bir de kamera arkasını görün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon dizileri insafsızca harcayan Fox TV, üst üste final yaptırdığı dizileri ile çok konuşulmaya başlandı. Bay Yanlış, Öğretmen, Çocukluk ve son olarak da Zümrüdüanka’nın biletini kesen kanal, yeni heyecanları da üst üste ekrana taşımaya devam ediyor.

Kefaret isimli pazar günü yayınlanan diziyi oturtmanın keyfini yaşayan Fox TV, şimdi de gözünü Cuma reytinglerinde iyi bir noktayı elde etmeye dikti. Son Yaz dizisi de 1 Ocak Cuma akşamı izleyicilerle ilk bölümüyle buluşacak.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizi Ege’nin muhteşem doğasını da ekranlara yansıtacak. Yine aynı kanalda yayınlanan Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası isimli programda Son Yaz dizisinin kamera arkasında neler yaşandığına yönelik görüntüler izleyicilerle buluşturuldu.

İdealist bir savcı olan Ali Atay’ın canlandırdığı Selim karakteri, organize suç liderinin oğluna göz kulak olma sözüyle, büyük bir davayı çözecek. Ancak Savcı Selim Kara, ailesine pek de önem vermeyen birisi ve evde de sorunları var. Akgün ise ona göre tam bir baş belası…

İzmir’in Çeşme ilçesinde yaşayan ailesinin yanına Akgün ile birlikte giden Selim Kara’nın bu kararı her şeyi değiştirecek. Farklı hikayesi ile dikkat çeken dizinin çekimlerine şu sıralarda Çeşme’de devam ediliyor.

Etkileyici bir hikaye ve güçlü oyunculuk performansları ile Son Yaz dizisi 1 Ocak’ta fırtına estirecek. İşte dizinin kamera arkasından görüntüler: