Ana sayfa Sosyal Medya Ceren Yılmaz’ın neden sosyal medyada aktif olmadığı itirafıyla ortaya çıktı!

Ceren Yılmaz’ın neden sosyal medyada aktif olmadığı itirafıyla ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de 2 bölüm sonra final yapacak olan Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt karakterine hayat veren genç ve güzel oyuncu Ceren Yılmaz, iyi bir çıkış yakaladı. 2013 yılından bu yana çeşitli projelerde yer alan oyuncu adına bu dizi tam bir kariyer zıplaması yaşamasını sağladı.

Daha önce; Yağmurdan Kaçarken, Filinta, Deli Gönül dizilerinde yer alan oyuncu Zümrüdüanka’da Alp Navruz ile başrol oynayacağı duyurulunca çok tepki çekmişti. Alp Navruz hayranları oyuncuyu daha önce önemli rollerde yer almadığı için tanımadığından sosyal medyada olumsuz ifadeler kullanmıştı. Ancak başarılı performansı ile bu durumu kısa sürede değiştiren Ceren Yılmaz, bileğinin hakkıyla kariyerinde sıçrama yaşadı.

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ile de göz dolduran Ceren Yılmaz, Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası programının sorularını yanıtladı. Kapadokya’da çekimlerden arta kalan zamanda at bindiğini ve heykel yapmakta olduğunu söyleyen güzel oyuncunu özel görüntüleri de ekrana yansıtıldı.

Rutin olarak yaptığı tek şeyin dişlerini fırçalamak olduğunu belirten oyuncu, “Bir rutin olabilecek bir meslek yapmıyoruz. Onu da geçtim, ben rutin bir insan değilim. Sadece düzenli yaptığım tek şey diş fırçalamaktır. Onun dışında hiçbir şeyim düzenli değil” diye konuştu.

Ceren Yılmaz'ın neden sosyal medyada aktif olmadığı itirafıyla ortaya çıktı! 8

Yapmaktan asla vazgeçemeyeceği bir şey olmadığının altını çizen Yılmaz, “Her şeyden vazgeçebilirim” diye konuştu. Başına gelmesinden en çok korktuğu şeyin sarhoş olup kendini kaybetmek olduğunu ifade eden genç oyuncu, bu tür kişileri gördüğünde “Allah bu duruma düşürmesin” dediğini anlattı.

Sinirli birisi olduğunu ve arkadaşlarının bu yönünü sevmediklerini anlatan Ceren Yılmaz, uğurlu bir nesnesinin olmadığını, bu tür şeylere de inanmadığını vurguladı.

Sosyal medyada pek zaman harcamak istemediğini anlatan oyuncu, “Hatta bu yüzden şikayet ediyorlar. Fotoğraf, story paylaşmıyorsun diye. Kullanamıyorum, beceremiyorum” şeklinde konuştu.

Ceren Yılmaz'ın neden sosyal medyada aktif olmadığı itirafıyla ortaya çıktı! 9

Kendisi hakkında yazılan yorumları da sosyal medyada takip etmediğini vurgulayan oyuncu, ancak bazen kendisine yapılan bu yorumlarla ilgili gelen bilgiler olduğunu, bu şekilde haberdar olabildiğini söyledi.

Yazılan yorumlardan olumlu ya da olumsuz olarak etkilenmediğinin de altını çizen Ceren Yılmaz, “O kadar çok ağzına geleni söylüyor ki herkes… Kimisi abartarak iyi iltifatlar ediyor. Kimisi de abartarak yerin dibine sokuyor. O yüzden almıyorum onların hiçbirisini” dedi.

Tek başına film izlemeyi sevdiğini anlatan oyuncu, hayatında bir kez birisinin arkasından ağladığını da itiraf etti. Tasarım mezunu olan Yılmaz, oyuncu olmasaydı tasarım işlerinde yer alabileceğini sözlerine ekledi.