Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinden sonra Engin Akyürek’in imajı çok değişti!

Sefirin Kızı dizisinden sonra Engin Akyürek’in imajı çok değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Akyürek, Sefirin Kızı isimli Star TV dizisinde iki sezon başrolde yer aldı. 52 bölüm süren dizide önce Neslihan Atagül ile partner olan oyuncu, arkadaşının sağlık sorunları nedeniyle Ocak ayında ayrılmasının ardından ise Tuba Büyüküstün ile partnerlik yaptı.

Engin Akyürek, başarılı bir performans sergilediği Sefirin Kızı dizisiyle birlikte milyonlarca hayranını da mutlu etti ve onlardan büyük destek aldı. Nisan ayında instagram hesabını açarak bir başka sürpriz yapan oyuncu, zaman zaman paylaşımlar yaparak takipçileri ile etkileşimde kalıyor.

Nadiren paylaşım yapan oyuncu, Temmuz başında Tolga Sarıtaş ile başrolünde yer aldığı Yolun Açık Olsun isimli sinema filminin çekimlerinde yer almıştı.

Sefirin Kızı dizisinden sonra Engin Akyürek'in imajı çok değişti! 4

Oyuncu, çekimlerin yanı sıra zaman zaman tatil pozları da yayınlıyor… Önceki ay denizin içinde balıklarla yüzerken görüntülerini paylaşan Engin Akyürek, dün ise son imajını takipçilerinin beğenisine sundu.

Sefirin Kızı dizisinden sonra Engin Akyürek'in imajı çok değişti! 5

Sefirin Kızı dizisinden sonra büyük değişim geçiren oyuncunun yeni imajı hayranlarına bir hayli şaşırttı. Sakal ve bıyıkları kesen ve saçlarını da farklı bir modelde kestiren Engin Akyürek, dizideki haline göre çok daha genç görünüyordu.

Takipçilerinin “İyi Bayramlar” notuyla bayramlarını kutlayan oyuncu, 125 binin üzerinde beğeni aldı.. Hayranları Engin Akyürek’i bayramını kutlarkan, yeni imajını da beğendiklerini belirten yorumlar bıraktı.