Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz ve Kefaret final yapmayacaksa geriye Sen Çal Kapımı kalıyor!

Son Yaz ve Kefaret final yapmayacaksa geriye Sen Çal Kapımı kalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Savaşçı dizisini yayınlayabilmek için bir dizisinin final yapması şart… Şimdi bu dizinin hangisi olacağına yönelik değerlendirmeler yapılıyor. Kanaldan henüz final kararı gelmedi ama eli kulağında…

Son Yaz dizisinin final yapabileceğine yönelik sosyal medyada yer alan yorum ve beklentilerin doğru olmadığı ortaya çıktı. Fox TV yönetimi diziden memnun. Zaten reytingleri de iyi giden yapım için final tehlikesinin pek de olmadığı biliniyordu. Kanaldan gelen bilgiler de bunu teyit ediyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş da 22. bölümde Son Yaz’ın sezon finali yapacağını duyurdu. Yani Fox TV diziyi 2021-2022 sezonu için de sürdürmeyi planlıyor. Bu hem yerinde hem de dizi hayranlarını mutlu edecek bir gelişme… Pazar akşamları Kefaret dizisi de çok iyi gidiyor. Dizinin reytingleri geçtiğimiz bölüm bir miktar gerilese de şu ortamda final yapması pek de akıllıca olmaz ve diziye yazık olur… Fox TV’nin Kefaret’i bitirmek gibi bir planı olmadığı da biliniyor.

Ancak Sen Çal Kapımı dizisinin durumu Kefaret ve Son Yaz gibi değil… Son dönemde reytingleri düşmekte olan dizinin hikayesine yönelik de eleştiriler çok arttı. Dizi düşüş trendinden de bir türlü çıkamadı. İzleyiciler bir bir yapımı terk ediyor. Böyle bir ortamda Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranlarının sosyal medyadaki muazzam desteği de Sen Çal Kapımı’nı kurtaramayabilir.

Savaşçı dizisinin fragmanları üst üste paylaşılıyor ve bu da çok yakında bir final kararı geleceğini anlatıyor. Sen Çal Kapımı da en yakın final adayı olarak görünüyor.

Ancak ne olacağı yine de belli olmaz diyelim…