Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz’dan sonra Alperen Duymaz’ın Erkek Severse dizisini kabul etmesinin altında bir neden yatıyor!

Son Yaz’dan sonra Alperen Duymaz’ın Erkek Severse dizisini kabul etmesinin altında bir neden yatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisiyle bir hayli beğeni toplayan Alperen Duymaz, Akgün karakteri ile hayranlarının arasına yeni hayranlar kattı. Dizinin hikayesi kadar Akgün karakterinin tarzı da oyuncunun sosyal medyada çok konuşulmasını sağladı.

Zamansız bir şekilde final yapan Son Yaz dizisinin ardından çok üzülen dizi hayranları, şimdi ünlü oyuncuyu yeni bir yapımda görmenin keyfini yaşıyor. Erkek Severse isimli romantik komedi dizisinde başrolde yer alan Alperen Duymaz’ı iş adamı Kenan Acarsoy olarak izleyeceksiniz.

Kenan karakteri ile yine hayranlarını mest edecek olan oyuncu, fragmanların yayınlanmasıyla birlikte yine sosyal medyanın en çok konuştuğu isimler arasına katıldı.

Peki Alperen Duymaz bu diziden gelen teklifi neden kabul etti? Bir çok izleyici bu sorunun yanıtını merak ediyor. Oyuncu ise bu konuda senaryoyu işaret etti.

Alperen Duymaz, “Bütün karakterlerin senaryoda ilerleyişi bana iyi geldi, doğal hissettim. O yüzden de içindeyim” açıklamasını yaptı. Aslında bu kısacık sözlerde birçok anlam gizli.

Dizinin hikayesinde sadece kendi rolünün değil, bütünün önemine işaret eden oyuncu, bu bütünlüğün sağlanmasının da teklifi kabul etmesinin en önemli nedeni olduğunu ortaya koydu.

Peki Kenan Acarsoy nasıl bir karakter? Alperen Duymaz, yeni dizi karakteri için şöyle konuştu: “Hayatı daha çok içsel amaçlarla benimsemeye çalışmış bir karakter. Aşkı bulduğunda da çatışması o zaman başlayacak.”