Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cansu Dere koronavirüs belasından kurtulamadı!

Cansu Dere koronavirüs belasından kurtulamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinin başrolünde yer alan Cansu Dere, birçok meslektaşı gibi koronavirüs sebebiyle çekimlerde yer alamıyor.

Ünlü oyuncunun testinin pozitif çıkmasının ardından evinde dinlenmeye çekildiği ortaya çıktı. Karantina süreci boyunca sete gidemeyecek olan oyuncu, pandemi şanssızlığını yaşayan isimler arasına katıldı.

İkinci sezonu devam eden Sadakatsiz dizisi ile kariyerinde özellikle yurt dışında kendini daha çok gösteren Cansu Dere, hem İspanya’dan hem de Latin Amerika’dan ödüller almıştı.

Yetenekleri ve güzelliği ile göz kamaştıran ünlü oyuncu, Sadakatsiz dizisinde Asya karakterinde yine hayranlarını mest ediyor. Oyuncunun sette bulunmadığı süreçte çekimler devam edecek.

Cansu Dere ise karantina sürecini tamamladıktan sonra yeniden arkadaşlarının yanına dönerek, kendisinin bulunması gereken sahnelerde yer alacak. Oyuncunun hastalığı rahat geçirdiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Dizinin yayınlarında ise bir sorun yaşanmayacağı, aksama olmayacağı ortaya çıktı. Çarşamba akşamları Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan dizi Kuruluş Osman ile reyting yarışında geriye düştü. İlk sezondaki reytinglerin bir miktar geresinde gerçekleşen ikinci sezon yine de çok başarılı şekilde sürüyor. Doctor Foster isimli BBC dizisinden uyarlanan Sadakatsiz, birçok ülkede yayınlanıyor. Dizinin yayınlandığı ülke sayısının 64’e yükseldiği ortaya çıkmıştı.