Ana sayfa Sinema Bu ikili çok konuşulur! Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit yeni projelerinde birlikte oynayacak!

Bu ikili çok konuşulur! Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit yeni projelerinde birlikte oynayacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin ismi en çok parlayan başarılı oyuncularından Funda Eryiğit yeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncunun rol alacağı yeni filmde partneri Kıvanç Tatlıtuğ olacak.

Başarılı oyuncu Funda Eryiğit en son Son Yaz dizisiyle ekranlara gelmişti. Eryiğit dizide Ali Atay’ın canlandırdığı Savcı Selim’in eşi Canan’ı canlandırmıştı. Oyunculuktaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu bu kez bir filmle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Funda Eryiğit, başarılı yönetmen Onur Saylak’ın çekeceği Uysallar isimli filmde başrolü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaşacak. Netflix’te yayınlanacak filmin senaryosu ise Türkiye’nin en güçlü kalemlerinden biri olan ve çarpıcı romanlarıyla dikkat çeken yazar Hakan Günday tarafından kaleme alınacak.

Bu ikili çok konuşulur! Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit yeni projelerinde birlikte oynayacak! 7

Filmin hikayesiyle ilgili henüz net bir bilgi yok. Ancak daha önce yine Hakan Günday’ın kaleme aldığı ve Onur Saylak’ın yönettiği Daha filmi kadar çarpıcı bir hikayenin ortaya çıkması bekleniyor. Film, güçlü oyuncu kadrosuyla da çok iddialı gelecek. Filmin çekimleri yakında Çanakkale’nin Assos bölgesinde başlayacak.

2008 yılında ekrana gelen Canım Ailem dizisiyle adını ilk kez duyuran ve izleyiciler tarafından çok sevilen Funda Eryiğit, Karadayı ve Poyraz Karayel gibi başarılı yapımlarla büyük bir çıkış yaptı. Başarılı oyuncu 2020 yılında Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır dizisinde hayat verdiği Ruhiye karakteriyle de performansını zirvesine ulaştı.

Canlandırdığı her karakterle izleyicilerden tam not alan ve hayran kitlesini büyüten Funda Eryiğit’in yeni projesi ve özellikle Kıvanç Tatlıtuğ’la partner olması hayranları arasında büyük heyecan yarattı. İzleyiciler şimdiden bu iki başarılı oyuncunun yanyana nasıl duracaklarını merak ediyor.