Ana sayfa Sosyal Medya Süslü Korkuluk ile ekranlara gelmeye hazırlanan Alina Boz festival filminde!..

Süslü Korkuluk ile ekranlara gelmeye hazırlanan Alina Boz festival filminde!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Televizyon ekranlarında en son Maraşlı dizisiyle boy gösteren Alina Boz, Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy’un partneri oldu. Oyuncu, geçtiğimiz yıl Maraşlı dizisi biter bitmez Babamın Öldüğü Gün adlı festival filminin çekimlerine katılmıştı.

Oyuncunun, Nur Fettahoğlu ile birlikte baş rolü üstlendiği, Emre Sefer’in yazıp yönettiği ‘Babamın Öldüğü Gün’ adlı kısa filminin afişi yayınlandı. Film için iki ayrı afiş hazırlandı.

Babamın Öldüğü Gün’ün çekimleri  İstanbul’da yapıldı ve üç gün sürdü, çekimlerde yaklaşık 40 kişilik bir teknik ekip çalıştı.

Süslü Korkuluk ile ekranlara gelmeye hazırlanan Alina Boz festival filminde!.. 8

Babalarının cenazesinde bir araya gelen iki kız kardeşin hikayesini anlatan filmde, Muhteşem Yüzyıl, Babil, Bozkır ve Kağıt Ev gibi sevilen projelerin beğenilen oyuncusu Nur Fettahoğlu ‘Sema’ adlı karakteri canlandırırken, Paramparça, Elimi Bırakma, Aşk 101 ve Maraşlı’da sergilediği başarılı performansıyla herkesin beğenisini toplayan Alina Boz ‘Hale’ adlı kız kardeşi canlandırıyor.

Süslü Korkuluk ile ekranlara gelmeye hazırlanan Alina Boz festival filminde!.. 9

Hikayesini Nur Şeyda Koç ve Emre Sefer’in kaleme aldığı, görüntü yönetmenliğini ise Hamdi Furkan Yıldırım’ın üstlendiği film bu yıl festivallerde yer alacak

Filmin konusu kısaca şöyle: Babalarını kaybeden Sema ve Hale  cenazede bir araya gelir. Araları bozuk olan ikili, cenaze sonrasında birlikte eve doğru yola çıkarlar. Hale, hasta babasına aylarca bakmış ve Sema yanlarına hiç uğramamıştır.

Bu durumu dert haline getiren Sema, Hale ile tartışmaya başlar. Yolda hiç ummadıkları bir olayla karşılaşırlar ve bu durum onları vicdan ve akıl arasında bir tercih yapmaya zorlayacaktır.