Ana sayfa Sosyal Medya Son yılların en parlak oyuncularından Miray Daner, üç yıl sonra ulusal kanala dönüyor!

Son yılların en parlak oyuncularından Miray Daner, üç yıl sonra ulusal kanala dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Henüz 23 yaşındaki Miray Daner son zamanların en başarılı oyuncularından. Son üç projesinde tercihini dijital platformdan yana kullanan Miray Daner, TRT 1 dizisi Kara Tahta ile üç yıl sonra yeniden ulusal kanala dönüyor.

Miray Daner dokuz yaşından bu yana setlerde. Dizi setlerine 2008 yılında 1 Kadın 1 Erkek ile adım atan başarılı oyuncu ilk çıkışını Medcezir dizisiyle yaptı. Daner bu dizide Serenay Sarıkaya’nın kardeşini canlandırdı.

Miray Daner’in en büyük çıkışı ise Vatanım Sensin dizisiyle oldu. Bu dizide canlandırdığı Hilal karakteriyle izleyicilerden tam not alan genç oyuncunun ardından rol aldığı Bir Litre Gözyaşı ise reyting kurbanı oldu.

Yetenekli oyuncu en son 2018 yılında rol aldığı Bir Litre Gözyaşı’ndan sonra tercihini hep dijital platformlardan yana kullandı. Bu süreçte Hakan: Muhafız, Saygı ve Kuş Uçuşu dizilerinde rol aldı. Miray Daner, yaklaşık üç yıl aradan sonra ulusal bir kanalla anlaştı.

Son yılların en parlak oyuncularından Miray Daner, üç yıl sonra ulusal kanala dönüyor! 4

TRT 1’in yeni dizisi Kara Tahta, uzun süredir setlerden ve ulusal kanallardan uzak olan Miray Daner ve Furkan Andıç’ı yeniden ekranlara döndürüyor. Bu haber her iki oyuncunun da hayran kitlesini çok heyecanlandırdı. Şimdi herkes dizinin sete çıkacağı günü bekliyor.

En son Benim Adım Melek dizisine imzasını atan Üs Yapım tarafından çekilecek Kara Tahta dizisiyle ilgili henüz çok fazla bilgi yok. Ancak dizinin bu ayın sonunda sete çıkması bekleniyor. Dolayısıyla dizinin ilk bölümü mart ayı içerisinde ekrana gelebilir.

TRT için yürütülen projenin hazırlıklarının sürdüğü, önümüzdeki günlerde başrol oyuncularının netlik kazanacağı ve teklif götürüleceği öğrenildi. Dizinin yönetmenliğini ise en son Saygı dizisine imza atan Ender Mıhlar üstlenecek.