Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Bilgiç, ekrana yeni bir diziyle geri mi dönüyor? Açıklaması hayranlarını mutlu edecek…

Esra Bilgiç, ekrana yeni bir diziyle geri mi dönüyor? Açıklaması hayranlarını mutlu edecek…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç, geçtiğimiz yıl Murat Yıldırım ile başrolünde oynadığı Ramo dizisinin ardından, bu sezon Kanunsuz Topraklar ile ekrandaydı. Dizi, aylar süren sıkı bir çalışmanın ürünüydü. Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı ve Faruk Teber’in 6 bölüm yönetmenliğini yapıp koltuğunu bir başka usta isim Cevdet Mercan’a bıraktığı Kanunsuz Topraklar, geçtiğimiz hafta 16. bölümde final yapmıştı.

Fox TV’de ekrana gelen dizide Uğur Güneş ve Esra Bilgiç, Gülfem ve Davut çiftine hayat veriyordu. Ekran uyumu beğeni toplayan ikilinin dizisi, ne yazık ki beklenen ilgiyi göremedi. Zonguldak’ta 1930’ların sonunda geçen hikayesiyle izleyenlerin beğendiği bir diziydi ama reytingleri düşüktü.

Fox TV, yılbaşından sonra diziden daha umutluydu. Yapımcı firma Gold Film’in sahibi Faruk Turgut, izleyicinin ilgisini çekmek için yeni gelişmeler yaşanacağı, bazı ayrılıklar ve yeni oyuncularla ilgili haberleri vermişti. Ancak dizinin ömrü, bu gelişmeler için yeterli olmadı! 15. bölüm reytinglerinin kötü gelmesiyle kanal final kararı verdi. Apar topar 16. bölümde de final yaptırıldı.

Esra Bilgiç, ekrana yeni bir diziyle geri mi dönüyor? Açıklaması hayranlarını mutlu edecek... 8

Dönem dizisi olması nedeniyle bir başka titizlikle hazırlanmıştı Kanunsuz Topraklar. Kıyafetler, mekanlar, tüm objeler, araçlar, her şey döneme uygun olarak hazırlanmıştı ama izleyiciden beklenen reytingler alınamadı!

Dizide Gülfem karakterine başarıyla hayat veren Esra Bilgiç ise Kanunsuz Topraklar’ın finalinin ardından kendisini derslerine verdi. Zira oyuncu, İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyor. Bu yıl mezun olmaya hazırlanan oyuncu, iki sınavı kaldığını, ders çalıştığını gösteren bir paylaşım da yaptı son olarak…

Esra Bilgiç, ekrana yeni bir diziyle geri mi dönüyor? Açıklaması hayranlarını mutlu edecek... 9

Esra Bilgiç’in bir başka dizide rol alıp almayacağını hayranları çok merak ediyordu. Oyuncunun verdiği bir röportajla birlikte, takipçileri de hayli sevinecek! Görünen o ki Esra Bilgiç, çoktan teklifler almaya ve değerlendirmeye başlamış bile!

Oyuncu yeni proje olup olmadığı konusundaki ısrarlı sorular üzerine “Aslında sizlere detaylardan bahsetmek istedim ama henüz netleşen, kesinleşen bir durum olmadığı için konuşmam çok doğru olmaz. Umarım her şey netleşir ve tüm detayları sizinle de paylaşırız” açıklamasını yaptı.

Bu açıklamaya bakılırsa, Esra Bilgiç’in beğendiği ve netleşmese de üzerinde durduğu bir dizi projesi olduğu anlaşılıyor… Bu dizinin de Çağatay Ulusoy ile Alina Boz’u buluşturan ve Netflix’te yayınlanacak olan Süslü Korkuluk olabileceğine yönelik iddialar da ortaya atıldı.