Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinin oyuncularından, final sonrası duygulandıran veda paylaşımları…

Kalp Yarası dizisinin oyuncularından, final sonrası duygulandıran veda paylaşımları…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisi, ilk başladığı günlerde dikkatleri çeken bir yapım olmuştu. Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in rol aldıkları dizi, istemediği bir kadınla evlenmemek için tesadüfen karşılaştığı bir başka kadına numaradan bir evlilik teklif eden ve sonrasında hayatları değişen iki insanın yaşadıklarını anlatıyordu.

Dizi, romantik komedi gibi başlayan ilk bölümün ardından, Antakya’nın köklü ailelerinden birine, küçük bir oyun vasıtasıyla gelin giden Ayşe ile Ferit’in sonradan birbirlerine aşık olmaları ve çevrelerinde bitmeyen entrikaların, düşmanlıkların kurbanı olmalarıyla devam ediyordu.

Pazartesi akşamları yayınlanan dizi, önceleri fena reytingler almıyordu ancak ilerleyen bölümlerde ilginin de azalmaya başladığı görüldü. Fakat kanal, yine de dizinin arkasında durmaya devam etti ve sonunda bu hafta yayınanan 32. bölümüyle dizi ekrana veda etti.

Kalp Yarası dizisinin oyuncularından, final sonrası duygulandıran veda paylaşımları... 10

Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden uyarlanan Kalp Yarası dizisi, Hatay’ın kültürel zenginliklerinin de yer aldığı muhteşem manzaralar, fonlar eşliğinde ekrana geldi. Dizinin finalinin ardından ise oyunculardan karakterlerine ve dizilerine son mesajları da dikkat çekti.

Ayşe karakterini başarıyla canlandıran Yağmur Tanrısevsin’in, Kalp Yarası’na vedası şöyle oldu: “Kalp Yarası dizisinde Ayşe’nin hikayesi ile bir olmak benim için çok keyifliydi. Ayşe’ye inanan, takip eden, hikâyesi ile bir olan, kendinden parçalar bulan herkese çok teşekkür ediyorum. Bize kucak açan ve evimizde hissettiren tüm Hatay’a, Ayşe’nin ruhunun yansımasına sağlayan ve destek olan yönetmenlerime ve tüm oyuncu arkadaşlarıma, canla başla çalışan görünen ve görünenin ardındaki tüm ekip arkadaşlarıma emekleri ve destekleri için çok çok çok teşekkür ederim. Yeni hikâyelerde buluşmak dileğiyle…”

Kalp Yarası dizisinin oyuncularından, final sonrası duygulandıran veda paylaşımları... 11

Dizide ‘Yaman’ karakterini oynayan Toprak Can Adıgüzel de duygusal sözlerle uzun bir veda mesajı yayınladı “Evet.. Biraz uzun konuşacağım. İnsanın kağıt üstünde var olmuş bir karaktere hayat vermesi ve onu canlı kanlı biri haline getirmesi enteresan bir şey.. Bir projeyi “iyi ki” ile bitirmek dünyanın en güzel hislerinden biriymiş. Antakya’ya ilk ayak bastığımız günle ayrıldığımız son gün arasında geçen iyi-kötü her şey bizi büyüttü ve geliştirdi. Bunda Antakya’nın cümlelerle tarif edilemeyecek atmosferinin payı büyük” diyerek projede çalışan herkese teşekkür etti.

Kalp Yarası dizisinin oyuncularından, final sonrası duygulandıran veda paylaşımları... 12

Bu arada oynadığı Yaman’ı izleyicinin tüm hatalarına rağmen sevmesinin kendisini şaşırtan ancak sonrasında da mutlu eden bir durum olduğunu belirten Toprak Can Adıgüzel, “Amacıma ulaştığımı hissettirdiniz. O yüzden içim çok rahat ve mutluyum.. Kalp Yarası bana kariyerim boyunca yoluma ışık tutacak tecrübeler kazandırdı.”  diye konuştu ve Yaman karakterinden ayrılmasının çok zor olduğunu, onu çok özleyeceğini de sözlerine ekledi.

Oyuncuların setten son pozlarını yayınlayarak yaptıkları veda paylaşımları, dizinin takipçilerini de duygulandırdı. Sosyal medyada final yapılmasını eleştiren izleyiciler, aynı zamanda Kalp Yarası’na veda eden oyuncuların mesajlarına da beğeni yağdırdılar.

Kalp Yarası dizisinin oyuncularından, final sonrası duygulandıran veda paylaşımları... 13

Dizinin hiç sevilmeyen karakteri Hande’ye hayat veren Merve Çağıran’ın vedası ise gülümsetti. Oyuncu, setten bir kare ile ironik bir veda mesajı yayınladı. Kuyunun başında çekilen bir fotoğrafına “Handeler ölmez, kuyu değiştirir. Hoşçakalın görüşmek üzere” notunu ekleyerek gülümsetti.

Kalp Yarasının Betül’ü Zehra Yılmaz ise sette çekilen pozlarını kolaj halinde yayınlayarak duygusal sözlerle vedasını instagram sayfasından yayınladı…

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Zehra Yılmaz (@zehraylmz)’in paylaştığı bir gönderi