Ana sayfa Sosyal Medya Songül Öden, rüya ekibim dediği Uysallar’ın galasında şıklığıyla çok konuşuldu!..

Songül Öden, rüya ekibim dediği Uysallar’ın galasında şıklığıyla çok konuşuldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in Hakan Günday ve Onur Saylak imzalı yeni dizisi Uysallar’ın özel gösterimi İKSV işbirliği ile Atlas Sineması’nda gerçekleşti.

Etkinliğe dizinin başrol oyuncuları Songül Öden, Öner Erkan, Umut Yeşildağ, Nilay Yeral ve İbrahim Selim’in yanı sıra dizinin yaratıcıları Hakan Günday ve Onur Saylak, yapımcısı Kerem Çatay ve Netflix’in içerik direktörü Pelin Diştaş da katıldı.

Merakla beklenen Uysallar dizisinin baş rol oyuncusu Songül Öden gösterimden fotoğrafları instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Songül Öden, rüya ekibim dediği Uysallar'ın galasında şıklığıyla çok konuşuldu!.. 9

Oyuncu kadrosunda ayrıca Haluk Bilginer, Uğur Yücel, Nezaket Erden gibi isimlerin yer aldığı Uysallar, üst orta sınıf mimar Oktay Uysal’ın ve onun geniş sayılabilecek ailesinin kim olduğunu sorgulama ve uyanış hikayesini anlatıyor.

Paylaşımına, ‘Rüya Ekibim’ notunu düşen Songül Öden davette şıklığıyla göz kamaştırdı.  2020 yılında çarpık kentsel dönüşümlü İstanbul’un keşfedilmemiş sokaklarında ve yükselmeye devam eden plaza, rezidanslarında geçen hikayede, Uysal ailesi ideal bir aile gibi gözükebilir, ancak her birinin birbirinden gizlediği ikili hayatları vardır. Aile üyeleri birbirlerinden habersiz, hayal ettikleri hayatları yaşarken izleyici onların trajik, komik ve karanlık yanlarıyla tanışıyor.

Songül Öden, rüya ekibim dediği Uysallar'ın galasında şıklığıyla çok konuşuldu!.. 10

Arka planda İstanbul’un tanımlanamayan şehir görselliğinde izleyiciye alternatif bir aile hikayesi sunarken aynı zamanda ‘ben en son ne zaman mutluydum?’ diye sordurmayı amaçlayan Uysallar 30 Mart, Çarşamba tüm dünya ile aynı anda Netflix’te yayınlanacak.

Songül Öden, rüya ekibim dediği Uysallar'ın galasında şıklığıyla çok konuşuldu!.. 11