Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Türkiye’ye bomba gibi gelen Disney Plus’ın aylık ücreti ne olacak?

Türkiye’ye bomba gibi gelen Disney Plus’ın aylık ücreti ne olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye pazarına girişi aylardır gündemde olan dijital yayın platformu Disney Plus, arka arkaya bomba gibi anlaşmalara imza atıyor. Platform en sonunda büyük açıklamayı yaptı ve yayına gireceği tarihle aylık ücretini açıkladı.

Türkiye’nin en ünlü isimleriyle arka arkaya anlaşmalar yapan Disney Plus’ın Türkiye’ye gelişi büyük bir heyecan yarattı. Platform, Türkiye’de üç milyondan fazla üyeye sahip olan Netflix’i tahtından etmeye hazırlanıyor.

Disney Plus en sonunda bugün Türkiye’de yayına başlayacağı tarihi ve üyelik ücretini açıkladı. Platformun yayına başlayacağı tarih 14 Haziran. Üyelik ücreti ise aylık 34,99 lira olacak. Yıllık üye olmak isteyenlere de iki ay ücretsiz olarak sunulurken ve toplam fiyat 349,90 TL olarak açıklandı. Bu fiyat Netflix’ten daha uygun. Zira Netflix Türkiye’nin standart paketi 40,99, özel paketi ise 54,99 TL.

Türkiye’ye bomba gibi gelen Disney Plus’ın aylık ücreti ne olacak? 42

Türkiye’nin yeni dijital platformu Disney Plus, bugüne kadar Engin Akyürek, Can Yaman, Aras Bulut İynemli, Hande Erçel, Demet Özdemir, Halit Ergenç gibi Türkiye’nin en ünlü isimleriyle anlaşma imzaladı. Bu isimlere her gün yenisi eklenmeye devam ediyor. Dolayısıyla Türk oyuncuların yer alacağı Türk dizilerin yoğunluğuyla Disney Plus’ın ülkemizde büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Disney Plus için çekilen ilk Türk dizisi Kaçış oldu. Başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı dizinin çekimleri kısa süre önce tamamlandı. Başrollerinde Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimleri de devam ediyor. Disney Plus’ın Türk içeriklerinde sırada Can Yaman’ın başrolünde yer alacağı El Turco dizisi var.

Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in yanı sıra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok stüdyodan binlerce saatlik içerik ve platforma özel orijinal yapımların yer alacağı Disney+, dünyanın en sevilen hikayelerinden pek çoğuna ev sahipliği yapıyor.