Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 yeni dizilerini duyurunca, yeni başlayan bir diğer dizi gündemden düştü!

TRT1 yeni dizilerini duyurunca, yeni başlayan bir diğer dizi gündemden düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında önce 30 Mart Çarşamba günü Kara Tahta ve ardından da 8 Nisan Cuma günü Kasaba Doktoru dizileri izleyicilerle buluşacak. Her iki yapım da dram içerikli ve her ikisinin de çok etkileyici oyuncu kadrosu ile hikayesi bulunuyor.

Miray Daner ve Furkan Andıç ikilisinin buluştuğu Kara Tahta dizisi çarşamba rekabetinde güçlü bir çıkış yapabilir. Cuma akşamları da Kasaba Doktoru dizisinin rakiplerinin önüne geçme ihtimali çok yüksek gözüküyor. Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş’ın Kasaba Doktoru’nun başrolünde yer almaları da hayranlarını heyecanlandırıyor.

TRT1 iki yeni dizisini duyururken ve yayın tarihleri de açıklanmış iken, akıllara bir başka soru geliyor. Şimdiye kadar ilk 7 bölümü yayınlanan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisine ne olacak? Molla Numan’ın Hacı Bayram-ı Veli’ye dönüşmesinin hikayesinin anlatıldığı dizinin 26 bölüm olarak çekildiği biliniyor. Çekimleri İstanbul’da oluşturulan platoda 7 ay süren diziye büyük emek verildi.

TRT1 yeni dizilerini duyurunca, yeni başlayan bir diğer dizi gündemden düştü! 16

TRT1’in Cuma akşamları yayınlamakta olduğu dizinin Nisan ayı itibari ile artık farklı bir gün veya farklı bir saatte izleyici ile buluşması bekleniyor. Kasaba Doktoru dizisinin gelişi ile birlikte Aşkın Yolculuğu Hacı-ı Bayram-ı Veli dizisi yerinden oldu. Bunun altında yatan en önemli neden ise reyting sonuçları…

Aşkın Yolculuğu Hacı-ı Bayram-ı Veli dizi ne yazık ki, çok düşük reytingler alıyor. Artık özel kanallarla rekabet halinde olan TRT1, uzun süre bu tür yapımları prime-time olarak adlandırılan en önemli saat diliminde yayınlamak istemiyor.

TRT1 yeni dizilerini duyurunca, yeni başlayan bir diğer dizi gündemden düştü! 17

Aşkın Yolculuğu Hacı-ı Bayram-ı Veli dizisini izleyen ve büyük de ilgi gösteren bir kitle var. Dizinin değişecek olan yayın takvimi bu izleyicileri rahatsız edecektir.

Burak Sevinç, Hüseyin Soysalan, Sena Çakır gibi isimleri bünyesinde buluşturan dizinin hikayesi 14. yüzyılda geçiyor. 11 Şubat Cuma günü başlayan dizinin, izleyicilerin ilgisini yeterince çekememesi ise büyük bir talihsizlik oldu.