Ana sayfa Dizi Haberleri Songül Öden yeni dizisini çok iddialı bir şekilde sundu!

Songül Öden yeni dizisini çok iddialı bir şekilde sundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Exxen platformunda yayınlanacak olan Şeref Bey dizisi için oyuncular bir hayli heyecanlı. Aynı şekilde izleyiciler de bu yeni projenin kadrosunu görünce hem şaşırıyor hem de çok iddialı bir işin geldiğini hemen anlıyor.

Songül Öden de geçen sezon Bir Aile Hikayesi isimli Fox TV dizisinden 1 yıl sonra yeniden setlere dönüş yaptı. Öden, bu projede yakın arkadaşı Şükran Ovalı ile birlikte aynı sette yer alacak olmanın da farkını yaşayacak.

Öden, instagram hesabından dizinin afişini yayınladı ve “Bir maniniz yoksa bu deliler yakında evinize gelecek” diyerek de iddialı bir sunumda bulundu. Peki kadroda kimler var?

Haluk Bilgiler, Devrim Yakut, Ertan Saban, Serhat Kılıç, Ecem Uzun, Ahmet Rıfat Şungar, Beyti Engin, Erdem Kaynarca dizinin kadrosunda yer alan isimler arasında bulunuyor.

2021’de yayınlanması planlanan dizide, hayatı kaosa dönen bir adamın hikayesi ele alınacak. Dizinin yapımcılığını Most Productions üstlenirken, Yönetmenliğini ise Onur Ünlü yapacak.

Songül Öden hayranları da yaptıkları yorumlarda ünlü oyuncuyu yeni bir karakterde izleyecek olmanın mutluluğunu belirtirken, bu kadrodan da çok güzel bir iş çıkacağını düşündüklerini belirttiler.

Songül Öden yeni dizisini çok iddialı bir şekilde sundu! 7