Ana sayfa Kadın Haberleri Songül Öden’i çok rahatsız eden sosyal medya saçmalığı!

Songül Öden’i çok rahatsız eden sosyal medya saçmalığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Songül Öden, en son Bir Aile Hikayesi isimli yapımda rol almıştı. Oyuncu, ayrıca sahnede de Lal Hayal isimli tek kişilik oyununda 7 farklı kadını canlandırıyordu. Koronavirüs pandemisi nedeniyle sahne sanatlarının durdurulmasından sonra ünlü oyuncu da bir süre daha sahnede yer alamayacak.

Yer aldığı yapımlarla büyük başarılar kazanan Songül Öden, sosyal medyada gördüğü ve rahatsız olduğu bir konuyu İbrahim Selim ile Bu Gece isimli programda anlattı. Öden, insanların mikroskopla bakıp bir hata bulmaya çalışmasından çok rahatsız olduğunu ifade etti.

Oyuncu, bu tür kişilerle empati yapmak da istemediğini ve rahatsız olduğu yorumlar olduğunda kişiyi engellediğini de anlattı. Songül Öden sosyal medyada gördüğü bu negatif davranışı da eleştirerek şunları söyledi:

“Bazen çöpünü dökmeye geliyor ya insanlar, o zaman bir irkiliyorum. Sinirlenme de değil, cezasını vermek zaten engelliyorsun. Zaten hayat bu kadar zorken, zaten bu kadar çetrefilli iken…Kendi çöpüm var zaten, ben onu hazmetmeye çalışıyorum. Bir de kalkıp başkasının çöpünü… Mutlaka vardır bir backroundu, mutlaka onun bir psikolojisi vardır. Bir filmde olsa empati kurarım. Normal hayatta bunu yapmak istemiyorum. Bir tek onları aptalca buluyorum. Kendilerine yaptıkları da aptalca. Bu kadar negatif bir yerden bakmak. Bu kadar mikroskopla bakıp açık bulmaya çalışmak acılı bir hayat olmalı.”