Ana sayfa Sosyal Medya Setlere geri dönen oyuncu Arda Kural verdiği kilolarla adından söz ettirdi!..

Setlere geri dönen oyuncu Arda Kural verdiği kilolarla adından söz ettirdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Arda Kural, bir dönem çok popüler yapımlarda rol almasına rağmen, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle de uzun süre projelerde yer almamıştı. Basında, sağlık sorunları nedeniyle sıklıkla haber olan Arda Kural, şöhreti kaldırma noktasında başarılı olamadığı yorumları ile de karşılaştı

Yaşadığı sıkıntıları atlatan oyuncu, geçtiğimiz yaz bir sinema filminde rol almış ve hayranlarını oldukça mutlu etmişti.

Yönetmenliğini ve senaryosunu Doruk Tüzel’in üstlendiği Yıldızlara Bak adlı filmde Arda Kural, usta oyuncular  Altan Erkekli, Güven Hokna ve Tarık Pabuçcuoğlu ile birlikte rol aldı. O dönem çok sık haber olan Arda kural geçtiğimiz günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımıyla yine gündeme geldi.

Setlere geri dönen oyuncu Arda Kural verdiği kilolarla adından söz ettirdi!.. 7

Instagram hesabından bir fotoğrafını, “Ben hazırım” notuyla yayınlayan oyuncunun bir hayli kilo verdiği takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Fotoğrafa oyuncunun hayranları tarafından “Eski Arda geri gelmiş” yorumları yapıldı. Hayranları ayrıca oyuncuyu televizyon dizilerinde görmek istediklerini de belirttiler.

Bir zamanlar yakışıklılığıyla genç kızların büyük hayranı oldu ve ‘yerli Leonardo Di Caprio’ olarak anılan Arda Kural, yıllarca yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle setlerden uzakta kalmış, kilo almış ve tanınmayacak hale dönüşmüştü. Ancak Kural’ın son yıllardaki görüntüsü ve bu son hali hayranlarını mutlu ediyor.