Ana sayfa Dizi Haberleri Sosyal medya ile ünlenen yeni oyuncuları Saruhan Hünel adeta bombaladı!

Sosyal medya ile ünlenen yeni oyuncuları Saruhan Hünel adeta bombaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Alişar Bey karakteri ile en son ekranda görünen Saruhan Hünel, pandemi döneminde evde oturduğunu ve gelen yeni projeleri değerlendirdiğini söyledi. Dijital projeler olarak bazı işler bulunduğunu anlatan Hünel, bu projelerden haber bekliyor. Oyuncu aralarında bir projeyi çok arzu ettiğini ve bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden farklı olduğunu ve ters köşe yapacağını anlattı.

Saruhan Hünel, aracının içinde kameralara konuştu. Oyuncu, “Dijitalle ilgili birkaç tane proje var. Dolayısı ile onlardan bi haber bekliyoruz. Benim çok istediğim bir proje var. Eğer o olursa harika olacak. Benim bugüne kadar oynadığım rollerden biraz daha ters köşe olacak” ifadelerini kullandı.

Televizyon ya da dijital dizi gibi bir ayırımı olmadığını anlatan Saruhan Hünel, emekçi olduğunu ve her türlü projede yer alabileceğini söyledi. Çok eski bir oyuncu olduğunu hatırlatan Hünel, “İster ulusalda olsun ister dijitalde olsun bizim için çalışmak ibadet gibidir. Hiç sıkıntı yok. Günde 14-16 saat çalıştığım dönemler de oldu. Setlerde uyuduğum dönemler de oldu. Biz emekçiyiz aslında, benim için hiç sıkıntı değil az çalışmak, çok çalışmak. Önemli olan düzgün ve güzel bir iş çıkartmak” diye konuştu.

Oyuncu seçimi yapılırken sosyal medyanın baz alınmasına tepki gösteren isimler arasına Saruhan Hünel de katıldı. Medyanın kendi yarattığı kişileri, kendi kendine inanarak ortaya attığını ama bunun bir karşılığının olmadığını ifade eden Saruhan Hünel, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

“Sosyal mecrada takip ediliyor diye bir insana başrol vermek, reytinge bunun yansımadığını artık anlamaları lazım. Bakın 2 yıldır kaç tane dizi tutuyor? Hiç neredeyse. Neden tutmuyor, devam eden dizileri devam ettiriyorlar. Çünkü tamamen bir hayal ürünü olan o sosyal medyadaki oyunculuğu bence çok iyi olmayan, karşısındaki partneri ile ne oynuyor ise orada ona inandırıcı gelmediği için seyirciye bu duygu geçmiyor. Seyirciye duygu geçmeyince de iş patlıyor. Enteresan olan kimse bundan ders almıyor, o adam bir ay sonra başka bir diziye başlıyor. Yine batıyor, yine başka bir diziye… Herhalde bunlar bir kulüp, bu kulüpte herkes birbirine iş veriyor. Çok ciddi bir yarama tuz bastınız.”