Ana sayfa Dizi Haberleri Sol Yanım dizisinin Nazlım’ı Feyza Civelek kilo verince rol teklifleri üst üste geldi!

Sol Yanım dizisinin Nazlım’ı Feyza Civelek kilo verince rol teklifleri üst üste geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sol Yanım dizisinde Nazlım karakterini Feyza Civelek canlandırıyor. Genç oyuncu, ilk olarak 2011 yılında Adını Feriha Koydum isimli dizide rol almıştı. Civelek, o dönemde biraz kiloluydu, bu durum da ekrana yansımıştı.

Feyza Civelek, Sol Yanım dizisinden teklif gelince zayıflamak için Şeyda Coşkun’un kapısını çaldı ve büyük de bir çaba sergileyerek bunu başardı. 1,5-2 ay gibi bir sürede 21 kilo vermeyi başaran oyuncu, şimdiki halinden çok memnun.

Diziden teklif geldikten sonra zayıflama planlarını erkene çeken oyuncu, fit hale gelince de sektörde tekliflerin arttığını ifade etti. 26 yaşındaki Feyza Civelek, TV100’deki röportajında şunları anlattı: “Bu 1,5 ayda 21 kilo verdim. Mayıs’tan Temmuz arası oldu bu süreç. Şeyda Coşkun, yaşam koçu ile çalıştım. Hem onun çalışması ile hem de yememe içmemem dikkat ederek, spor ile birlikte destekleyerek istediğim kiloya ulaştım.”

Hazal Kaya’nın da şikayet ettiği kilolu kadın oyuncuya başrol teklif edilmediği yönündeki sözlerin benzerini Civelek de ifade etti.

Oyuncu, “Bizim sektörde maalesef kilolu kadına başrol vermiyorlar. Görsellik çok önemli bizim sektörde, özellikle Türkiye için geçerli” diye konuştu.