Ana sayfa Dizi Haberleri Sosyal medyada Ömer dizisi sonuncu olurken, bir numara herkesi şaşırttı!

Sosyal medyada Ömer dizisi sonuncu olurken, bir numara herkesi şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya ortamında elde edilen popülerlik, reytinglerle hiç orantılı değil. Pazartesi akşamları da en çok konuşulan Veda Mektubu dizisi, günün en düşük reytinglerini elde eden yapımı olarak öne çıkıyor.

Pazartesi rekabetinde Alparslan, Yasak Elma ve Ömer dizileri çok başarılı reytingler elde ediyor. Bir Küçük Gün Işığı dizisi ise düşün oranları ile sezon sonuna doğru gücünü önemli ölçüde kaybetti.

Veda Mektubu dizisi yeni bir proje ama hala diziye yeterince izleyici ilgisinin gelmediği reytinglerden anlaşılıyor. Ancak dizinin sosyal medyada çok güçlü bir destekçi kitlesi bulunuyor.

Sosyal medyada Ömer dizisi sonuncu olurken, bir numara herkesi şaşırttı! 8

10 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan 7. bölümde de 3’lü oranlara bile çıkamayan reyting gerçeği varken, Veda Mektubu dizisi sosyal medyada 39 bin 200 ileti ile tüm rakiplerinin önünde birincilik kürsüsünde yer aldı.

Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım’ın başrolündeki dizinin gerçekten çok etkileyici oyunculuk performansları var. Hikayenin de sürükleyici olduğu ortada. Bu durum reytinglerde değil ama sosyal medyada çok iyi sonuçlar alınmasını sağlıyor.

Alparslan dizisinin ikinci sırayı elde ettiği sosyal reytinglerde Ömer dizisinin sonuncu olması da dikkat çekiciydi.

Sosyal medyada Ömer dizisi sonuncu olurken, bir numara herkesi şaşırttı! 9

Oysa ki Star TV ekranındaki Ömer dizisinin yayınlandığı günden bu yana çok güçlü bir izleyici desteğini elde ettiğini 5’li oranlarda gelen reytingleri ile de sezonun iyi projelerinden birisi olduğunu söyleyebiliriz. Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır ikilisi güçlü bir hikayenin başrolünde ve dizi gelecek sezonda da devam edebilecek bir gücü sahip.

Veda Mektubu dizisi sosyal medyada zirvede olsa da, reytinglerde tatmin edici değil. Dizinin gelecek sezon için akıbeti belirsiz.

Alparslan dizisi ise hem sosyal medyada hem de reytinglerde çok başarılı ilerliyor. Yasak Elma’nın da finale doğru iyi sonuçlar aldığını ancak Bir Küçük Gün Işığı dizisinin düşüş yaşadığını belirtelim.