Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Destan dizisinde Gökhan Ünal, Manço Beg karakteri ile beğenildi!

Destan dizisinde Gökhan Ünal, Manço Beg karakteri ile beğenildi!

tarafından ker_def

atv ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Destan dizisinde Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar başrolde yer alıyor. İzleyicilerin hikayesini çok sevdiği ve büyük destek verdiği dizinin reytingleri de iyi gelmeye devam ediyor.

Dünyanın farklı ülkelerinde de yayınlanan ve büyük bir prodüksiyon ile ortaya çıkan Destan dizisinde Gökhan Ünal’ı Manço Beg karakteri ile izliyorsunuz. Destan dizisinin yeni bölümünde Sabarlar dikkat çekti.. Sabarların lideri olarak anılan Manço Beg karakterinde ise Gökhan Ünal izleyicilerin ilgisini çekti.

Destan dizisinde Gökhan Ünal, Manço Beg karakteri ile beğenildi! 7

Batuga ve Akkız en yakınlaştıkları anda, Sabarların lideri Manço’nun Kırçiçek ve Çalayır’ı takip ederek Dağ Obasına gelmesi ve Akkız’a annesinin yaşadığını söylemesi dizinin son bölümüne damgasını vurdu.

1981 yılında Nazilli’de dünyaya gelen Gökhan Ünal, aslında iktisat bölümü mezunudur. 2005 yılından itibaren oyunculuğa adım atan Ünal, çeşitli eğitimler alarak kendisini geliştirdi.

Şahika Tekand stüdyosunda eğitimler alarak kendisini geliştiren oyuncu, Al Yazmalım ve Filanta isimli dizilerdeki rolleri ile de hatırlanıyor. Bazı sinema filmlerinde de rol alan oyuncu; müzik ve gastronomi ile de ilgileniyor. Gökhan Ünal, seslendirme ve dublaj eğitimleri de alarak kendisini geliştirdi.