Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin reytinglerden daha çok sosyal medya başarısı göz kamaştırıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinin reytinglerden daha çok sosyal medya başarısı göz kamaştırıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Show TV’de ekrana gelmeye başlayan Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti dizisi, ekrandaki diğer rakipleriyle zorlu bir mücadele veriyor! Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç’ın yer aldıkları dizi, muhafazakar bir aile ile modern bir ailenin çocuklarının evlenmesi sonrasında yaşanan gerginlikleri konu ediniyor.

Dizide seküler bir aileden gelen Doğa ile muhafazakar bir ailenin çocuğu olan Fatih’in bir bebek beklediklerini öğrendikten sonra evlenmek istemeleri ile iki aile bir araya geliyor. Doğa’nın annesi Kıvılcım’ın, kızının bu kararını tasvip etmemesi ile birlikte kabul etmek zorunda kalıyor. Fatih’in ailesi için de hem Doğa’nın farklı yaşam tarzı hem de ailesinin tavırları gerginlik yaşanmasına neden oluyor.

Dizide Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör, Doğa ve Fatih olarak birbirlerine çok yakıştırılmaktalar. Özellikle Yemin ve Emanet dizileri ile hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Sıla Türkoğlu’nun yerli ve yabancı takipçileri, oyuncuyu sosyal medyada üst sıralara taşırken diziyle ilgili yorumlar da dikkat çekiyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin reytinglerden daha çok sosyal medya başarısı göz kamaştırıyor! 8

Kızılcık Şerbeti dizisi, Cuma akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni Yalı Çapkını’na pek rakip olacak yükseklikte reytingler alamıyor! Ancak diğer rakip dizilerin de üzerine çıkan bir performansa sahip. Kızılcık Şerbeti her geçen hafta reytinglerini artırarak, iyi bir görüntü çiziyor.

11 Kasım Cuma akşamı 4. bölümü yayınlanan Kızılcık Şerbeti, Total’de 10. AB’de 4. ve ABC1’de 5. sırada yer alabildi. Reytinglerin ortalama oranların üzerine çıkması iyi bir gelişmeydi. Dizinin sosyal medya karnesi ise çok farklı!

Kızılcık Şerbeti dizisinin reytinglerden daha çok sosyal medya başarısı göz kamaştırıyor! 9

Yayınlanan son bölümün, sosyal medyada çok konuşulduğu, Adba.tv’nin gün içinde gelen mesajları baz alarak yaptığı araştırmasında da ortaya çıkmakta! Günün reyting rekortmeni Yalı Çapkını dizisinin 85 bin 900 ileti aldığı gün içinde Kızılcık Şerbeti’nin ise 96 bin 300 ileti ile zirvede olduğu görülüyor!

Kasaba Doktoru, Yalnız Kurt, Arka Sokaklar ve İyilik dizilerine iki dizinin büyük fark attığı listedeki ileti sayılarından görülüyor. Ancak reytingde geçemediği Yalı Çapkını dizisini, sosyal medyada geçen Kızılcık Şerbeti, desteğini arkasına aldığını da gösteriyor bu tabloya göre!

Önümüzdeki haftalarda dizinin reytinglerinin daha da yükselmesi bekleniyor. Ancak son durumda Yalı Çapkını dizisi, çift haneli rakamlara ulaşan reytingleriyle pek de rakip tanımadığını ortaya koymakta! Bakalım Kızılcık Şerbeti, sosyal medya desteği ile birlikte reytinglerini biraz daha yükseltebilecek mi? İzleyip göreceğiz…