Ana sayfa Dizi Haberleri Söz ve Sefirin Kızı’nın ardından Yalı Çapkını dizisi Doğukan Polat’a yeni bir fırsat kapısı açtı!

Söz ve Sefirin Kızı’nın ardından Yalı Çapkını dizisi Doğukan Polat’a yeni bir fırsat kapısı açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisinde, başrollerde yer alan Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ile Çetin Tekindor öne çıkan isimler olarak dikkatleri çekiyor.

Dizide Fuat karakterini canlandıran Doğukan Polat için de bu yeni dizisinin çok iyi bir kariyer çıkışı anlamına geldiğini söyleyebiliriz. Fuat karakterinin hikayedeki önemi arttıkça genç oyucunun izleyicilerdeki yansıması da büyüyor.

Doğukan Polat, reytinglerin zirvesine yerleşen Yalı Çapkını dizisi sayesinde yeteneklerini daha geniş bir kitleye sunma imkanına kavuştu. Hikayenin çok yönlü olmasından etkilendiği için rolü kabul ettiğini söyleyen Polat, başarı için hikayenin iyi olması gerektiğini düşünüyor.

Oyuncu Yalı Çapkını dizisi için şunları söyledi: “Diziyi kabul etmemin sebebi hikayenin çok yönlü oluşuydu. Sadece karakteri severek kabul etmek çok riskli olabilirdi. Hikaye iyi değilse neyi oynadığınızın da pek bir anlamı kalmıyor. O sebeple öncelikle hikaye sonrasında Fuat karakterinin genel hikaye içerisindeki çatışması ve rolü tercih etme sebeplerimin başında geliyor.”

Söz ve Sefirin Kızı'nın ardından Yalı Çapkını dizisi Doğukan Polat'a yeni bir fırsat kapısı açtı! 7

Fuat karakterini gayet başarılı şekilde canlandıran oyuncu, 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2009 yılından itibaren oyunculuk yapmakta olan Doğukan Polat, Söz isimli asker dizisinde Mansur karakteri ile büyük bir kariyer çıkışı yaşadı.

Ardından da Sefirin Kızı dizisinde Yahya olarak başarılı bir süreç geçiren oyuncu, şimdi de Yalı Çapkını ile yoluna emin adımlarla devam ediyor.

2017 yılındaki Söz dizisinden bu yana Doğukan Polat ismi hep başarılarla anılıyor. Yalı Çapkını dizisinin de milyonlarca kişi tarafından takip edilmesi genç oyuncu adına daha geniş kitlelere kendisini tanıtma fırsatı sundu.