Ana sayfa Sosyal Medya Star TV 3 dizisi için ya devam ya da final kararı verecek!

Star TV 3 dizisi için ya devam ya da final kararı verecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasında çalkantılar bitmek bilmiyor… Kanalların bir bir ekrana sürdükleri yapımlar izleyicileri şaşırtıyor, zira her kanal ve dijital platform için müthiş bir dizi çekme yarışı yaşanıyor. İşte sektörde her şeyin bu kadar hızla sürdüğü bir ortamda Star TV ise 3 dizisi için karar vermek durumunda.

Kanalın zaten yayında olan 4 dizisi var. Hazırlıkları başlayan ve yakında yayınlanması beklenen Kağıt Ev dizisini de hatırlatalım. Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun başrolündeki dizi çok iddialı geliyor. Ancak Star TV’nin yayındaki dizilerinin hepsi de sıkıntıda…

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer aldığı Sefirin Kızı dizisi için kararın bu dönemlerde alınması pek beklenmiyor. Dizinin sezon sonuna kadar devam etmesi öngörülüyor ama yeni sezon belli değil.

Fakat Star TV’nin ekranda yer alan 3 dizisi için karar vakti yaklaştı… Cuma akşamları Seni Çok Bekledim dizisi tam olarak beklentileri karşılamadı. Dizinin reytingleri ortalamanın altında gelmeye devam ediyor. Cuma rekabetinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu henüz havlu atmış değil, ama işler de yolunda gitmiyor.
Star TV 3 dizisi için ya devam ya de final kararı verecek! 3

Star TV’in iyi giden Menajerimi Ara dizisi ise Pazar akşamları TRT1’in Teşkilat dizisine takıldı. Zaten pazar yapımlarının hepsinde bir Teşkilat sıkıntısı baş gösterdi. Menajerimi Ara dün akşam 31. bölümü ile yayındaydı ve reytingler yine iyi gelmedi.

AB grubunda güçlü olan dizi bir miktar toparlanma ile günü 7. kapattı. Bu küçük de olsa bir umut ışığı. Ancak Totalde günü 24. bitiren ve ABC1’de de 17. olan Star TV, bu durumu daha ne kadar taşır ve ikinci sezonu düşünür mü, çok da umutlu olmamak lazım. Tabii ki gün değiştirmek de bir seçenek ama artık her gün güçlü yapımların olduğu bir dizi dünyası yaşıyoruz.

Star TV 3 dizisi için ya devam ya de final kararı verecek! 4

Star TV’nin Perşembe akşamları yayınlanan Akrep dizisi için de karar vakti yaklaşıyor. Demet Akbağ ile Evrim Alasya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide hikaye ve oyunculuk performansları güçlü olsa da izleyici ilgisi zayıf kaldı.

Star TV, 3 dizisi için nasıl bir karar verecek? Yakında bunu göreceğiz ama 3 yapım için de umutlar düşüyor, çünkü kanallar için reyting her şey…

Hiçbir televizyon kanalı zarar eden bir dizi uzun süre ekranda tutacak bir mali güce sahip değil.