Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV dizisi final yapınca Nursel Köse, Show TV dizisine katıldı!

Star TV dizisi final yapınca Nursel Köse, Show TV dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nursel Köse, yer aldığı projelere fark katan isimlerden birisi. Ünlü oyuncu, 2018-2019 sezonunda Kudret karakterine hayat verdiği Avlu dizisindeki performansı ile hala akıllarda yer alıyor. Projenin dijitalde devam etmemesi de hayranları tarafından büyük bir üzüntü kaynağı olmuştu.

Nursel Köse, 2019-2020 sezonunda başladığı Star TV’nin Güvercin isimli dizisinin ise 16.bölümde final yapmasının ardından şimdi de yeni bir dizide izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncu, Show TV’nin Pazar akşamları yayınlanan iddialı dizisi Arıza’da yerini alacak.

Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinde yer aldığı Arıza dizisi, son dönemde iyi reytingler elde ediyor ve rakiplerinin düşüş yaşamasına rağmen yukarıda kalmaya devam ediyor. Dizinin oyunculuk performansalrı da çok başarılı bulunuyor.

Dilberay’ın hayat hikayesinin anlatıldığı “Dilberay Küçük Dev Kadın” isimli sinema fillminde yer alan Nursel Köse, 2021 sürprizi olarak ise Arıza’nın kadrosunda yerini aldı. Oyuncunun dizideki karakteri ve diğer detaylar henüz netleşmedi.

Arıza dizisi Köse’nin de katılması ile birlikte bir hayli güç kazanmış olacak.