Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’den 6 yıl sonra Engin Akyürek mesajı ve parmağındaki ince detay!

Tuba Büyüküstün’den 6 yıl sonra Engin Akyürek mesajı ve parmağındaki ince detay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün hayranları şu günlerde çok mutlu. Çünkü oyuncu hem bir dizi projesine başladı hem de 6 yıl önce birlikte rol aldığı Engin Akyürek ile yeniden partner oldu. Uzun süredir oyuncudan bir dizi bekleyenler de bu gelişmelerden son derece memnun.

Kara Para Aşk’tan bu yana 6 yıl geçti. Hafta sonu Bodrum’a giderek ilk sahnesinde rol alan oyuncu, dün akşam da diziye kısa bir bölüm ile birlikte giriş yapmış oldu. Sefirin Kızı dizisi aslında hikaye olarak bitti, şimdi yeni bir hikaye ve bambaşka bir dönem başlıyor. Tuba Büyüküstün de bunun mimarı olacak.

Ünlü oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda setteki ilk günlerini değerlendirdi. Oyuncu, “Dün ilk çekim günümüzdü, 6 sene olmuş. Dün saydık saydık 6 sene çıktı. 6 sene sonra çok ilginç oldu, karşı karşıya olmak. Ama hiç zaman geçmemiş gibiydi” diye konuştu.

Hayranlarından gelen soruları yanıtlayan oyuncunun mutlu hali de dikkatlerden kaçmadı. Bir başka dikkat çeken detay ise oyuncunun parmağındaki alyans oldu. O anları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek ile 6 yıl sonra yeniden buluşmalarının ilginç olduğunu da ifade ediyor. Dizide yayınlanan Tuba Büyüküstünlü ilk görüntüler de büyük ilgi gördü. Sosyal medyada ünlü oyuncu uzun süre gündemde kaldı ve binlerce mesaj paylaşıldı.

Bazı dizi hayranları “Yeni bir dizi çekilseydi daha mantıklı olurdu. Nare, kızını ve Efe’sini bırakıp yurt dışına gitmiş. Gediz ölmüş, Sancar yeni aşkı ile karşılaşıyor hem de o evde. Gerçekten berbat etmişsiniz” diye yorum bıraktı ve birçok kişi de bu yorumu destekledi.

Ancak durumdan memnun olan ve Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek’in yeniden buluşmasıyla dizinin çok daha iyi olacağını düşünenler de vardı.