Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV, yoksa İyi Günde Kötü Günde’ye bir şans daha mı verdi?

Star TV, yoksa İyi Günde Kötü Günde’ye bir şans daha mı verdi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları ekrana gelmekte olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin final yapacağına dair haberler geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in başrollerinde yer aldığı romantik komedi dizisi, bir türlü beklenilen reytinglere ulaşamamıştı. Farklı kanallardaki dizilerle aynı sorunu yaşayan İyi Günde Kötü Günde için final kararı da herkesi şaşırtmıştı.

Yasemin Allen bu duruma sitem eden bir açıklama yapmıştı. Diğer başrol oyuncusu Elçin Sangu da ekipte ya da yapımda bir sorun olmadığını bu kararı Star TV’nin aldığını açıklamış ve 6 bölümde hiçbir işin kendisini kanıtlayamayacağını dile getirmişti.

Herkes 6. bölümün final olmasını beklerken bir sürpriz yaşandı. İyi Günde Kötü Günde dizisinin 6. bölüm fragmanı final olarak değil, yeni bölüm olarak duyuruldu. Bu durumda izleyicilerde “Acaba finalden vaz mı geçildi?” sorusunu sordurdu. Sosyal medyada dizinin akıbetine yönelik meraklı sorular var. Ancak henüz net bir durum yok.

Oyuncular daha geçen gün final haberinin kendilerine de geldiğini açıklayıp, Star TV’nin bu kararına tepki göstermişti. Sosyal medyada da devam eden bu tepki dalgası sonrası kanal tarafından diziye bir şans daha mı verildi, merakla bekleniyor.

İşte 17 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 6. bölüm fragmanı: