Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de hak ettiği değeri izleyiciden bulamayan bir dizi var!

Star TV’de hak ettiği değeri izleyiciden bulamayan bir dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında birçok farklı yapım ekranda yerini alıyor. Bu dizilerden birisi de Kazara Aşk… Şimdiye kadar izleyicilerden hak ettiği değeri göremeyen, komedi unsuru romantizmden daha öne çıkan bir yapım… Aile komedisi tarzındaki Kazara Aşk’ta Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler başrolde buluştu.

Şimdiye kadar 4 bölümü yayınlanan dizinin reytinglerinin düşük gelmesi ciddi bir sıkıntı. Ancak dizi çok daha iyi sonuçları hak eden bir yapım konumunda. Nedense izleyicilerin çok da yıldızının barışmadığı bir proje oldu Kazara Aşk… Dizinin 5. bölümü bayram nedeniyle bu hafta yayınlanmadı.

Kazara Aşk’ın 5. yeni bölümünü ancak 29 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’da Star TV ekranında izleyebilirsiniz. Dizide yine eğlenceli anlar yaşanacak.

Artvinli Şimal’le, Gaziantepli Civan’ın kazara başlayan serüvenleri, ailelerin işe karışması ile beklenmedik noktalara sürüklendi. Dizinin hikayesi güzel ilerliyor, oyunculuk başarısı hemen göze çarpıyor. Ancak izleyici ilgisinin eksikliği en büyük problem olarak öne çıkıyor.

Uğur Çavuşoğlu, Sadi Celil Cengiz, Servet Pandur, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin 5. bölümünün reytingleri çok önemli… Zira dizinin düşük seyreden reytinglerinde hareketlenme olmaz ise sıkıntılı bir tablo oluşmaya başlayacak.

Koliba Film imzalı olan ve Sadullah Celen’in yönetmenliğini yaptığı Kazara Aşk’ın 5. bölümünden yayınlanan yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.