Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Star TV’de hem Sana Söz hem de Ada Masalı gün değiştirdi!

Star TV’de hem Sana Söz hem de Ada Masalı gün değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan dizilerle ilgili alınan kararlar dikkat çekmeye devam ediyor. Pazar akşamı başlayan Benim Hayatım, ilk bölüm reytingleri ile üzdü. Dram yapımı olan dizinin başrolünde Genco Özak ile Nilsu Berfin Yılmaz bulunuyor.

Benim Hayatım dizisi dışında Star TV’nin yeni yapımlarından birisi de Sana Söz… Bir süredir tanıtımları etkili bir şekilde yapılan dizinin ilk bölümü heyecanla bekleniyor. İlk başta 29 Ekim Cuma akşamı başlaması beklenen dizi daha sonra Çarşamba akşamına alındı.

3 Kasım Çarşamba için birçok izleyici merakla bekliyordu. Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya’nın başrolünde yer aldığı polisiye dizide bir değişiklik daha yapıldı. Dizinin 2 Kasım Salı akşamı ilk bölümü ile ekranda olacağı duyuruldu. Dizi hayranları 3. kez yaşanan bu değişikliğe şaşırdı. Birçok kişinin bu değişiklikten haberi olmayabilir ve dizinin ilk bölüm izlenme oranları düşük gelebilir.

Star TV, üst üste gün değişiklikleri yaparak önemli bir risk aldı. Salı akşamları yayınlanan Ada Masalı dizisinin de çarşamba günlerine kaydırıldığı ortaya çıktı.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın başrolünde yer aldığı dizinin gün değiştirmesi zaten düşük olan reytinglerin biraz daha düşmesine neden olma ihtimali yüksek. Dizi hayranları bu gün değişikliğinin final öncesi son adım olabileceği yorumları yapıyor.

Sonuç olarak, Star TV iki önemli dizisi için gün değişikliği yaparak bir kez daha dikkatleri çekti. Bakalım Salı akşamları Sana Söz ve Çarşamba günleri Ada Masalı nasıl sonuçlar alacak. Bekleyip göreceğiz.