Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yalancılar ve Mumları ekrana veda etti! Son bölümde reytingleri nasıldı?

Yalancılar ve Mumları ekrana veda etti! Son bölümde reytingleri nasıldı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin BBC yapımı Mistresses isimli dizinin uyarlanmasıyla ortaya çıkan dizisi Yalancılar ve Mumları da reyting kurbanı oldu. Ömrü çok kısa süren dizi dün akşam yayınlanan altıncı bölümüyle ekranlara veda etti. Dizi son bölümde de reytinglerde başarılı olamadı.

Başrollerinde Ceren Moray, Elçin Sangu ve Feyyaz Duman gibi iddialı isimlerin yer aldığı Yalancılar ve Mumları’nın 31 Ekim Pazar akşamı ekranlara veda edeceği yaklaşık iki hafta önce duyurulmuştu. Dizi, iddialı oyuncuları ve etkileyici hikayesine rağmen Yargı ve Teşkilat gibi güçlü rakipler karşısında fazla dayanamadı.

Dün akşam son bölümüyle ekrana gelen Yalancılar ve Mumları, reytinglerde yine başarılı olamadı. Dizi tüm izleyicilerde 22, AB ve ABC1’de 18’inci oldu. Böylece aşağı yukarı başladığı reyting oranlarıyla ekrana veda etti.

Yalancılar ve Mumları ekrana veda etti! Son bölümde reytingleri nasıldı? 11

Yalancılar ve Mumları’nın yerine pazar akşamı yayınlanacak dizi ise çoktan belli oldu. Fox TV’nin uzun süre önce çekimlerine başlanan ancak gün bulamadığı için bekleyen dizisi Elbet Bir Gün önümüzdeki pazar akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak.

Başrollerinde Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk’ün yer aldığı dizi yıllar önce bir trajedi sonucu birbirinden ayrı düşen iki kardeşin yeniden bir araya gelmesini ve arkadaki aile dramını anlatıyor. Ancak Yalancılar ve Mumları gibi Elbet Bir Gün’ü de Teşkilat ve Yargı karşısında çok zor bir sınav bekliyor.

Elbet Bir Gün dizisi çok çarpıcı bir hikayeyle geliyor. Ancak çarpıcı hikaye ve başarılı oyunculukların pazar akşamında başarılı olabilmek için yeterli olmadığı Yalancılar ve Mumları ile kanıtlandı. Bu durumda reytinglerde başarılı olabilmesi için Elbet Bir Gün’ün gerçekten farklı bir yerden izleyiciyi yakalayabilmesi gerekiyor.