Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’de herkesin merakla beklediği bir dizi var!

Star TV’de herkesin merakla beklediği bir dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni sezonda dikkat çeken hikayelerden oluşan dizilerle izleyici karşısına çıktığını görüyoruz. Kanalın bazı yapımlarına veda etmesi ve yeni dizileri de ekrana sürmesi devam ediyor. Kazara Aşk’ın ardından romantik komedi dizisi Ada Masalı için de 25. bölüm için final kararı alındı.

Star TV yönetimi Sana Söz ve Benim Hayatım isimli yapımların ardından Kaderimin Oyunu isimli projeyi de Aralık ayında başlatacak. 3 Aralık Cuma günü dizinin ilk bölümü ekrandaki yerini alacak. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü bir hikayesi var. Oyunculuk performanslarının da merak edildiği dizi bir dram yapımı.

Star TV'de herkesin merakla beklediği bir dizi var! 7

Özellikle güçlü Hercai dizi çıkışından sonra Akın Akınözü’nün yeni projesi olması nedeniyle de Kaderimin Oyunu büyük dikkat çekiyor. Öykü Karayel de uzun bir aradan sonra yeniden dizilere dönüş yapıyor. Ayrıca komedi rolleri ile akıllara yazılan Sarp Apak da bir dram dizisinde başrolde yer alıyor.

Gül Abus’un hikayesini yazdığı dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak yürütüyor. Tüm unsunları ile çok iyi bir proje olacağı beklentisi bulunan Kaderimin Oyunu, Cuma rekabetinde güçlü bir yer edinebilir.

Dizi hayranları da projeyi heyecanla bekliyor. Amasya’da çekilen ilk bölümlerin izleyicilerin gözüne hoş gelecek görüntüler içereceğini de hemen belirtelim.