Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’den bir dizi final yapıyor ama Suçlu gümbür gümbür geliyor!

Star TV’den bir dizi final yapıyor ama Suçlu gümbür gümbür geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV yeni sezon için az sayıda dizi hazırlığı içinde. Yaz döneminde Ada Masalı ve Kazara Aşk isimli yapımlarla idare eden kanal yönetimi güçlü ama az sayıda dizi yapma kararlılığında… Geçen sezondan bu döneme tam 10 dizi için final kararı alan Star TV, artık birbiri ardına proje yapmak yerine, daha etkileyici ve güçlü kadroları olan yapımlara yöneldi.

En son Kazara Aşk dizisi için 13. bölümde final kararı alan Star TV’nin elinde sadece Ada Masalı kalacak… Ancak kanalın yeni sezon için çok etkili bir projesi var. Suçlu isimli dizi güçlü oyuncular ve sürükleyici bir hikaye ile geliyor.

Suçlu isimli dizi kanalın yeni sezondaki en iddialı projesi olarak gözüküyor. Erkan Petekkaya’nın başrolünde yer aldığı dizi bir cinayet hikayesi sonrasında yaşananları izleyicilerin karşısına çıkartacak.

Star TV'den bir dizi final yapıyor ama Suçlu gümbür gümbür geliyor! 12

Emniyet amiri olarak izleyeceğimiz Erkan Petekkaya, geçen sezon Kırmızı Oda’da mafyatik bir karakterde yer almıştı. Oyuncu, yeni sezonda ise tam zıttı bir rolle Star TV ekranına geliyor.

Suçlu isimli dizinin iki başrol oyuncusu daha ortaya çıktı. Bunlardan birisi geçen sezon Benim Adım Melek dizisi ile büyük ilgi gören Nehir Erdoğan oldu… Oyuncu, yeni dizide Elif isimli bir televizyon programcısına hayat verecek.

Yaşanacak bir cinayet vakasını çözmek için emniyet amiri Ömer harekete geçecek, bu cinayetin detayları için ise Elif karakteri televizyon programları yaparak konuyu gündemde tutacak. Bu iki ünlü isme Serkan Altunorak da eklendi. Uzun süredir televizyon dizilerinde görünmeyen oyuncu, geri dönme kararı aldı.

Elif karakterinin avukat eşi Erdem olarak izleyeceğimiz Serkan Altunorak ile birlikte üç başrol oyuncusu da netleşmiş oldu. Suçlu isimli dizinin hazırlıkları devam ediyor. O3 Medya tarafından hazırlanan dizinin yönetmenliğini ise Şenol Sönmez yapıyor.