Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV’nin yeni dizisi Elkızı sosyal medyayı ikiye böldü!

Fox TV’nin yeni dizisi Elkızı sosyal medyayı ikiye böldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya başlayan Elkızı isimli yeni dizi sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Dizi için 40 binin üzerinde tweet paylaşıldı… Dizinin ilk bölümünü izleyenlerin yaptıkları yorumlar izleyicinin ikiye bölündüğünü gösteriyor.

Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Fikret Kuşkan ve Perihan Savaş gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin dram hikayesi birçok kişiyi etkiledi. Duygusallığı yüksek sahneler izleyenleri etkiledi. Kimi izleyiciler ise özellikle kadına şiddet eleştirileri yaptı…

Dizide Ezo karakterinin yaşadığı büyük acılar, kadına şiddeti normalleştirme tavrı düşüncesi ile sosyal medyada bir grup izleyiciden büyük tepki aldı. Senaryonun iyi olmadığı ve psikolojik şiddetin yüksek olduğu eleştirileri de yapıldı.

Fox TV'nin yeni dizisi Elkızı sosyal medyayı ikiye böldü! 7

Ancak farklı düşünen bir izleyici grubu da oluştu. Elkızı dizisinin daha ilk bölümden kendisini çok etkilediğini belirten bazı dizi hayranları, hikayeyi de güzel bulduklarını belirten yorumlar da yaptı. Sosyal medya Elkızı dizisinin ilk bölümünden sonra adeta ikiye bölündü.

İki farklı görüşteki izleyiciler yorumları ile bu ayrışmayı net bir şekilde ortaya koydu. Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Bu diziyi izlerken kendimi hikayenin içinde hissettim ve ağladım, beni çok duygulandırdı.”

Elkızı dizisinin 30 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 2. bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Dizi hayranları heyecanla yeni bölümü beklediklerini belirten yorumlar yaptı.

Muğla’da çekimleri devam eden Elkızı dizisini ağzı açık izlediğini ve beklediğinden çok daha iyi bir yapım olduğunu söyleyenler ikinci bölümü de sabırsızlıkla beklediklerini ifade ediyorlar.