Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin değişiklik kararıyla Ada Masalı finale bir adım daha yaklaştı!

Star TV’nin değişiklik kararıyla Ada Masalı finale bir adım daha yaklaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ada Masalı isimli romantik komedi dizisi yaz döneminde başlayan ve devam eden projelerden birisi konumunda bulunuyor… Star TV’de bugüne kadar Salı akşamları yayınlanan diziyle ilgili önemli bir değişiklik kararı verildi.

Star TV’nin yeni dizisi Sana Söz’ün 3 Kasım Çarşamba akşamı başlaması bekleniyordu. Ancak kanal yönetimi aldığı yeni karar ile diziyi Salı akşamları yayınlayacağını duyurdu. Bu durumda Ada Masalı dizisine ne olacağı merak edildi.

Star TV’nin duyurduğu yayın akışında Ada Masalı dizisinin Çarşamba günlerine alındığı görülüyor. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde yer aldığı Ada Masalı dizisinin 20. yeni bölümü yeni gününde yayınlanacak.

Ada Masalı dizi hayranları artık Salı akşamları değil, çarşamba akşamları ekran başında olacak. Sadakatsiz, Kanunsuz Topraklar ve Kuruluş Osman gibi çok iddialı dizilerin bulunduğu çarşamba akşamları Star TV dizisinin nasıl reytingler alacağı da merak konusu oldu.

Zaten reyting sorunu yaşayan Ada Masalı için bu durum finale bir adım daha yaklaşmak olarak değerlendiriliyor.

İşte Star TV’den duyurulan 3 Kasım Çarşamba günü yayın akışı:

Star TV'nin değişiklik kararıyla Ada Masalı finale bir adım daha yaklaştı! 8

İşte Ada Masalı dizisinin yeni gününde yayınlanacak olan 20. bölüm özeti:

Sinan Ayten’in parası karşılığında Haziran’ı kaçırır. Haziran’ın kaçırılmasıyla Kırlangıç Adası’nda seferberlik ilan edilirken Poyraz, Haziran’ı bulmak için gözünü karartır. Kızını kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalan Zeynep ise perişan olur.

Star TV'nin değişiklik kararıyla Ada Masalı finale bir adım daha yaklaştı! 9

Şimdiye kadar yaptıklarıyla herkesi kendinden uzaklaştıran Batu da Haziran’ı kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Kırlangıç Adası’nda yaşanan bu üzücü olay, ada sakinlerine birbirlerine olan bağlılıklarını bir kez daha hatırlatacaktır.