Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin en iddialı yeni dizisi Suçlu için yeni karar alındı!

Star TV’nin en iddialı yeni dizisi Suçlu için yeni karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son 1 yıllık dönemde tam 10 dizinin yayından kalktığı Star TV, yeni sezon için de iddialı yapımlar hazırlıyor. Bu diziler arasında en dikkat çeken yapım olarak ise Suçlu’yu gösterebiliriz. Kanalın büyük önem verdiği dizide yeni gelişmeler var.

O3 Medya tarafından hazırlıkları yapılan dizi için sete çıkma kararı verildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’un kulus bilgisine göre dizinin ekibi 26 Eylül Pazar günü itibari ile çekimlere başlayacak. Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ı başrolde buluşturan dizi, bir polisiye hikaye olarak öne çıkacak.

Serkan Ultunorak, Ayçin İnci, Atakan Hoşgören, Aslıhan Kapanşahin, Ali Önsöz ve Gökçe Yanardağ gibi isimler dizinin kadrosunda yer alıyor.

Erkan Petekkaya bir emniyet amiri olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Ömer karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu bir cinayet davasını aydınlatmaya çaba harcayan bir karakterde olacak. Nehir Erdoğan ise televizyon programcısı Elif rolüne hayat verecek.

Suçlu dizisi yeni sezonda Star TV’nin hem hikayesine güvendiği hem de oyuncu kadrosu ile izleyicileri etkileyecek yapımlarının başında geliyor.

Dizinin sete çıkmasının ardından Ekim ayının içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor. Ali Erkan Ersezer ile Sertaç Sayın’ın hikayesini yazdığı dizinin yönetmeni Şenol Sönmez.