Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Star TV’nin final kararı aldığı diziden duygusal veda!

Star TV’nin final kararı aldığı diziden duygusal veda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında bir dizi daha final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak. Kazara Aşk isimli dizi bu hafta son kez ekrandaki yerini alacak.

Sude Zülal Güler ile Ümit Kantarcılar ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi yaz döneminde başladı. Eğlenceli bir hikayesi bulunan Kazara Aşk, Star TV’de yayında olan iki diziden birisi konumunda. Ada Masalı ile birlikte kanal adına reyting mücadelesi yapan Kazara Aşk ne yazık ki, perşembe rekabetinde ayakta kalamadı.

Camdaki Kız, Barbaroslar ve Bir Zamanlar Çukurova gibi 3 önemli dizinin karşısında varlık sergileyemeyen Kazara Aşk için final kararı alındı. Star TV tarafından da dizinin son bölümü öncesinde fragman yayınlandı.

Dizi hayranları final kararı nedeniyle çok üzüntülü. İzlerken çok eğlendikleri bir yapımın ekrana veda etmesinden dolayı rahatsız olduklarını belirten dizinin takipçileri, daima hatırlayacaklarını belirten yorumlar yapıyor.

Dizinin final bölümünde hem hamilelik hem evlilik teklifi hem de dramdan oluşan farklı duyguların yaşatılacağı sahneler var.

Kazara Aşk dizisinin 30 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan final bölümünden görüntüleri aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.