Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin final yapan dizisinden Çukur’a transfer var!

Star TV’nin final yapan dizisinden Çukur’a transfer var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Genco Özak, 2014 yılından bu yana ekranda yer alan bir isim. Kocamın Ailesi dizisindeki Can karakterinin ardından Vatanım Sensin’de Mehmet olarak sivrilen oyuncu, Söz dizisinde ise Kopuk karakteri ile göz doldurmuştu.

Oyuncu, son olarak da Güvercin isimli dizide Ökkeş karakterine hayat verdi. Başarılı bir performans ortaya koyan Özak, bu süreçte çok sayıda hayran da kazandı. Sergilediği performanslarla hep alkış aldı. Şimdi de bu başarısının meyvelerini toplamaya başladı.

Star TV'nin final yapan dizisinden Çukur'a transfer var! 8

Star TV’de Güvercin dizisi, sadece 3 bölüm yayınlandıktan sonra önceki ay düşük reytingleri nedeniyle final yapmıştı. Bu dizide Ökkeş karakterini başarıyla canlandıran Genco Özak’a adeta piyango vurdu.

125. bölümde final yapması beklenen Çukur dizisinin yeni karakterini de Genco Özak canlandıracak. Bugün (7 Aralık 2020) akşam Show TV ekranında 106. bölümü yayınlanacak olan Çukur dizisinde merakla beklenen Kulkan Erdenet karakterinin sahibi belli oldu.

Star TV'nin final yapan dizisinden Çukur'a transfer var! 9

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Genco Özak, Erdenet ailesinin yeni üyesi Kulkan olarak ekrandaki yerini alacak. Bu karakterin diziye katılması ile Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki savaşın nasıl şekilleneceği de merak konusu.