Ana sayfa Dizi İzle Yemin 12 Aralık Cumartesi 293. Bölüm Fragmanı İzle

Yemin 12 Aralık Cumartesi 293. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Hafta sonları yayınlanmaya devam eden Kanal 7’nin gözden düşen günlük dizisi Yemin, Özge Yağız’ın ayrılmasının ardından yenilenen oyuncuları ve hikayesi ile ilk iki sezonda elde ettiği başarının gerisinde bulunuyor. Yemin dizisinin şimdiye kadar 292 bölümü yayınlandı.

Dizinin 12 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan 293.yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detayları videodaki fragmanda bulabilirsiniz. Önceki bölümde neler yaşanmıştı? Emir gördükleri karşısında büyük bir şok yaşar. Güven duyduğu ve kendisini iyileştirdiğini düşündüğü Feride tarafından hayal kırıklığına uğratılmıştır. Emir yine de sakin kalmaya çalışır. Öte yandan Feride üzerindeki bu sır yükünü artık taşıyamıyordur ve büyük bir kararın arifesindedir.

Emir hala Feride’nin masumiyetine inanmak isterken Reşit’in Feride hakkında söyledikleriyle her şey darmadağın olur. Feride’nin kararı ne ve Emir şimdi ne yapacak? Kemal, sevdiği kadının perişan haline artık dayanamıyordur. Kumru’nun ustaca Narin’in üzerine oynaması Narin’i iyice köşeye sıkıştırmıştır. Kemal belki de hayatının en büyük kararını vermek üzeredir. Kemal, sonuna kadar savaştığı evlilik fikrini kestirip atık bu duruma bir son mu verecek yoksa mağlup olup kabul mü edecek?

Bir yanda büyük aşkı Reyhan’ın yasını tutan Emir diğer yanda ise annesiyle hiç tanışmamış minicik bir yürek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Yemin’ üçüncü sezonuyla Cumartesi ve Pazar Günleri Saat 19:00’da Kanal’7de. Büyük depremler yaşayan Tarhun ailesi geçen kötü günlerin ardından toparlanabilecek mi? Emir Reyhan’dan sonra nasıl bir yol seçecek? Geride kalan masum bebek aileyi bir araya getirebilecek mi? Tüm sorular Yemin ile yanıt bulacak.

Yönetmenler: Yasemin Türkmenli , Serkan Mut
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın, Koray Ocak

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner,Melahat Abbasova, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, , Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar,Miran Efe Achylov

Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalaşın
Kostüm Sorumlusu: Ceyda Koçlar